Neptunvej 18I, 6710 Esbjerg V

SÆRTILBUD I SÆDDING - GENNEMGRIBENDE MODERNISERET OG SUPERFLOT ANDELSBOLIG

Nye vedligeholdelsesfrie vinduer og døre fra 2015. Nyt køkken fra 2014. Alt i nyere hårdehvidevarer. Nyt badeværelse fra 2014. Flot gæstetoilet i stueplan. Flisebelagt, ugeneret og solvendt gårdhavemiljø. Og sådan kunne vi fortsætte.
Med særdeles attraktiv beliggenhed i stille og hyggelige omgivelser midt i Sædding - og med kun få minutters gang til såvel busser, indkøb og stranden - sælger vi flot og meget velholdt 2-plans andelsbolig. Foreningen har bevaret de "gamle" kreditforeningslån, så her sover man helt roligt om natten.
Boligareal på 101 kvm. Carport på 8 kvm. Udhus på 6 kvm. Havestue på ca. 15 kvm.

Udvendig:
Boligen, der er opført i 1991, er løbende passet og vedligeholdt. I dag fremtræder boligen præsentabel med facader i røde mursten, med nyere og gedigne vedligeholdelsesfrie vinduer, mens taget er belagt med cementsten. Til boligen medfølger egen carport og eget udhus. Carporten er opført i en trækonstruktion, og med et stålpladetag. Udhuset er ligeledes opført i en trækonstruktion, mens taget her er belagt med cementsten. Nem og indbydende lille flisebelagt forhave, hvor man kan nyde morgensolen. Dertil kommer et rigtigt skønt og sydvendt gårdhavemiljø. Her kan man helt ugeneret nyde udelivet og skønne sommerdage. Her er ingen græsplæne eller blomsterbede - kun enkelte træer og buske. Så der skal ikke ydes, men kun nydes.

Indvendig:
Stueplan:Entré med garderobe, klinkegulv og en behagelig trappe til 1. salen. Under trappen et praktisk depotrum. Pænt gæstetoilet, flot renoveret i 2014 med hvid sanitet, klinkegulv og masser af faste skabe. Flot Designa køkken fra 2014 med lyse elementer, nyt laminatgulv, og spiseplads. Stor og spændende opholdsstue med flot lysindfald - naturligt opdelt i en spiseafdeling, sofaafdeling samt TV-afdeling. Har køber behov for endnu et børneværelse, er der fin mulighed for at indrette et ekstra værelse i stuen. Her med dobbelt glasdør til havestuen, og gulvtæpper. Havestuen er et rigtigt godt supplement til boligen. Her er lyst og dejligt med store glaspartier, laminatgulv, og faste skabe. Fra havestuen er der en ny dobbeltdør fra 2015 til gårdhaven.
1. sal: Repos indrettet som boligens "hjemmekontor". Moderne og flot badeværelse fra 2014 med bruseniché, hvid sanitet, håndklædetørrer, skabsarrangement og opvarmet klinkegulv. Værelse med gulvtæppe. Soveværelse med gulvtæppe og fuld skabsvæg.
Overalt ludbehandlede trælofter.

Ring til Bent D. Nielsen på 75 45 40 00 - og få fremvist en superflot andelsbolig.