Rosenvængets Alle 6, 6700 Esbjerg

MODERNISERET VILLA - TÆT PÅ MIDTBYEN

Beliggende på Rosenvængets Alle - en stille vej tæt på skole, indkøb og alle Midtbyens mange muligheder - sælger vi pæn og præsentabel 2-plans villa.
Boligareal på 136 kvm., samt kælder på 20 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1927, er gennem de seneste år væsentligt moderniseret og vedligeholdt. I dag fremtræder villaen med flotte vandskurede og nymalede facader fra 2017, med vedligeholdelsesfrie PVC-vinduer fra 2009, mens taget er belagt med bølgeeternit. En nem lille grund på kun 398 kvm. Anlagt med en flisebelagt indkørsel, en nyanlagt forhave med granitskærver, samt en lille græsplæne med plads til børneleg.

Indvendig:
Stueplan: Entré med laminatgulv, garderobe og trappe til 1. salen. Gæstetoilet med vinylgulv og hvid sanitet fra 2015. Køkken med moderne elementer fra 2012, parketgulv og i delvis åben forbindelse med stuen. Fra køkkenet er der nedgang til en mindre kælder. Stor og rummelig opholdsstue med flot lysindfald, parketgulv fra 2011 og indrettet med en spiseafdeling, der fungerer som et naturligt supplement til køkkenet. TV-stue med dobbelt fransk dør, parketgulv fra 2011, og udgang til haven. Alt efter købers behov, er der mulighed for at inddrage TV stuen til et ekstra børneværelse/soveværelse. Mellemgang med dør til haven. Overalt i stueplan er der lyse gipslofter og flere vandskurede vægge. 1. sal: Repos med plankegulv og synlige loftsbjælker. Badeværelse fra 2006 med hvid sanitet, spabad med bruser, gipsloft og vinylgulv. Soveværelse med loft til kip, synlige loftsbjælker og et flot plankegulv. Børneværelse med trappe til en funktionel hems, plankegulv og gipsloft med synlige bjælker. Kælder: God og tør kælder med ejendommens installationer, og med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

HYGGELIGT BYHUS TÆT PÅ CENTRUM - KUN 10. MINUTTER I GÅAFSTAND TIL TORVET.