Grønlandsparken 78B, st. th., 6715 Esbjerg N

STOR 3-VÆRELSES EJERLEJLIGHED - MED STOR SOLVENDT ALTAN - I GJESING NORD

Attraktivt beliggende i høj stueplan i "Hesteskoen" - lige op til Krebsestien, og med kort afstand til indkøbscenter, skole m.m. - sælger vi solid og rummelig ejerlejlighed, med en fantastisk dejlig altan.
Boligareal på 84 kvm. samt et godt og tørt kælderrum på 5 kvm.

Udvendig:
Ejendommen, der er opført i 1978, fremtræder velholdt med pudsede facader, flere nye træ-alu vinduer fra 2014, mens taget er built-up med fald. Velfungenrende ejerforening med rigtig godt styr på såvel økonomi som den løbende vedligeholdelse. Dygtig vicevært sikrer at græsplæne, blomsterbede og ejendommens opgange og trapper altid præsenterer sig flot og indbydende. Ejerforeningen tilbyder også et fint og møbleret gæsteværelse, med eget bad og toilet. Dertil kommer at Ejerforeningen har opført såvel garage og carporte, der kan lejes efter "først til mølle princippet", og naturligvis masser af gratis parkeringspladser, cykelrum og tørrerum.

Indvendig:
Rummelig entré med tæppebelægning på parketgulv, garderobe og to faste skabe. Stor opholdsstue med parketgulv under gulvtæppe, flot lysindfald og udgang til en super dejlig altan. Her kan man, helt privat, nyde udelivet og sommersolen. Pænt køkken med lyse elementer, spiseplads og vinylgulv. Badeværelse med bruseniché, hvid sanitet, skabsarrangement med plads til vaskesøjle, samt opvarmet klinkegulv. Soveværelse med udgang til altan, skabsvæg, og parketgulv under tæppebelægning. Ekstra værelse/børneværelse med parketgulv under tæppebelægning.
Overalt i lejligheden lyse betonlofter.

HER ER MULIGHEDEN FOR EN RIGTIG VELDISPONERET EJERLEJLIGHED - TIL EN RIGTIG FORNUFTIG PRIS.