Norddalsvej 21, 6710 Esbjerg V

FLOT MODERNISERET FAMILIEVILLA - FOVRFELD

Nyere teglstenstag og tagrender fra 2010. Nye træ-alu vinduer og døre fra 2013. Nyt køkken fra 2016. Nyopført carport med stort, isoleret hobbyrum fra 2014. Nye hårde hvidevarer fra 2016 - og sådan kunne vi blive ved ...

Beliggende på Norddalsvej i det attraktive Fovrfeld - tæt på indkøb, skole og Krebsestien - sælger vi indbydende og præsentabel familievilla med tre børneværelser.
Boligareal på 157 kvm. samt flot carport med tilhørende isoleret og opvarmet hobbyrum på i alt 50 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1970, er gennem de seneste år blevet renoveret og moderniseret. I dag fremtræder villaen præsentabel med facader i lyse kalksandsten, med gedigne træ-alu vinduer, mens taget er belagt med sorte, ædel-engoberede teglsten. Carporten, der er nyopført i 2014, er med facader i vedligeholdelsesfrie Iverplanker, med aut. portåbner, mens taget her er built-up med fald. Den 617 kvm. store grund er velanlagt med en nem og præsentabel forhave, samt et helt lukket gårdhavemiljø med stor solvendt fliseterrasser, gode lækroge, samt en rigtig dejlig overdækket træterrasse. Her opleves den ægte gårdhavestemning, hvor familien samtidig, helt ugeneret, kan nyde "ude-livet". Her er også plads til børneleg på græsplænen.

Indvendig:
Vinkelentré med lyse panellofter, nyt vinylgulv på parket, samt garderobe. Flot renoveret gæstetoilet fra 2016 med hvid sanitet, skabsarrangement og vinylgulv. Moderne KVIKXXL-køkken fra 2016 med elementer i hvid højglans, alt i nye hårde hvidevarer, vinylgulv, træloft og god spiseplads. Stor vinkelstue, naturligt opdelt i en spise- og hyggeafdeling, med flot parketgulv, og udgang til gårdhaven. Rummeligt badeværelse med bruseniché, hvid sanitet og opvarmet klinkegulv. Mellemgang med vinylgulv og garderoberum. Soveværelse med parketgulv, træloft, og skabsvæg med skydelåger. Tre gode børneværelser - alle med parketgulve og faste skabe. Pænt renoveret bryggers med masser af skabe, fast bord, vask, klinkegulv og træloft. Herfra udgang til baghaven.

HER ER MULIGHEDEN FOR AT BO ATTRAKTIVT - I EN FAMILIEVILLA MED EN GOD PLANLØSNING - DER ER MODERNISERET TIL ET RIGTIGT FINT NIVEAU.

RING TIL BENT D. NIELSEN 75 45 40 00 - OG HØR NÆRMERE.