Hjerting Strandvej 131, Hjerting, 6710 Esbjerg V

GØR DRØMMEN TIL VIRKELIGHED - BO PÅ VANDSIDEN I HJERTING

Her kan I få en helt unik panorama udsigt over vandet mod Langli, Skallingen, Fanø og indsejlingen. Den 2.007 kvm. store grund strækker sig fra Hjerting Strandvej og helt ned til vandet. De nuværende ejere har værnet om grundens naturlighed, men alligevel formået at skabe mange gode lækroge, hvor man kan nyde den smukke udsigt , en solnedgang eller måske bade, når der er fuldmåne. Her er en udsigt, som man aldrig bliver træt af. Grundens egen sti til stranden er anlagt i flot harmoni med naturen. Imellem hybenroserne er der bl.a. brombær og hyldebær. Fra stranden kan der bades trygt og dejligt, da der er sandbund, ikke særlig dybt og ingen understrøm. Den nuværende rødstensvilla er fra 1942, og ligger fint tilbagetrukket fra vejen. Den kan sagtens blive familiens bolig uden de store investeringer.

Udvendig:
Grunden strækker sig 160 meter fra strandvejen til havet. Den er anlagt med en stor forhave med græsplæne, træer og buske, ligesom der er en god vendeplads ved carport og udhus, så man ikke behøver at bakke ud på strandvejen. På villaens vandside er der anlagt to terrasser, græsplæne og flot knejsende træer, mens skråningen mod stranden er bevokset med primært hybenroser. Stien er anlagt med trætrin, og undervejs er der et par rigtig gode lækroge, hvor man nyde udsigten og være helt ugenert. Grunden omfatter 630 kvm. i byzone og 1.377 kvm. i landzone. Ønsker man nybyggeri, så foreskriver lokalplanen en bebyggelsesprocent på 25 af byzonearealet, men der kan forventes dispensation til 30%, ligesom der er mulighed for at lave kælder. Der må bygges i to fulde etager.
Villaen er opført i 1942 med facader og gavle i røde teglsten, taget ligeså. Vinduerne i stueplan er hvid pvc, mens tagvinduerne er Velux. Udestuen er også opmuret i røde tegl, mens taget her er built up med fald. Carport og redskabsrum er opført i træ og teglsten
med ståltag, i alt 34 kvm. Det ekstra redskabsrum på 10 kvm. er også i træ med ståltag.

Indvendig:
Stueplan:Entré med trægulv, malet panelloft og trapper til kælder og 1. sal. To stuer med trægulve og gipslofter. Udestue ligeledes med trægulv, træloft og brændeovn model Morsø. Mindre køkken med vinylgulv, gipsloft og ældre inventar. Badeværelse med vinylgulv, gipsloft, ældre badekar og hvid sanitet. Soveværelse med trægulv og gipsloft.
1.sal: Repos og mellemgang med trægulve og trælofter med synlige bjælker. To værelser med trælofter og trægulve. Det ene med en helt unik udsigt! Badeværelse med vinylgulv, ludbehandlet træloft, hvid sanitet og bord med underskabe. Desuden et pulterum.
Kælder: Viktualierum, hobbyrum samt vaske-og varmerum. Betongulve og hvælvinge lofter. Der er både ind- og udvendig nedgang til kælderen.

FRA BÅDE STUEPLAN OG 1. SAL ER DER EN HELT ENESTÅENDE PANORAMAUDSIGT.
KOM SELV OG KIK. RING TIL PER FÆSTER I BOLIGLAND PÅ 7545 4000 OG FÅ EN AFTALE.