Hostrupvej 25, 6710 Esbjerg V

STOR OG VELDISPONERET ET-PLANS VILLA - 203 ETAGEMETER I HOSTRUP

Beliggende tæt på naturskønne omgivelser - og med kun 5 minutters kørsel til Hjerting og Sjelborg strand - sælger vi velholdt og rummelig familievilla.
Boligareal på 163 kvm., kælder på 40 kvm., samt muret garage og hobbyrum på i alt 48 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1977, fremtræder med facader i røde mursten, med pæne trævinduer, mens taget er belagt med bølgeeternit. Garagen er ligeledes opført i røde mursten, mens taget her er built-up med papbelægning. Den 1.404 kvm. store grund er anlagt med en god bred indkørsel, markeret i skel med gedigen læmur, en charmerende parklignende have, med flere gode solterrasser, og masser af skønne lækroge.

Indvendig:
Entré med murstensvægge, klinkegulv og garderobe. Pænt gæstebadeværelse med bruseniché, hvid sanitet, nyt toilet, og klinkegulv. Flot renoveret køkken fra 2016, med lyse elementer, god spiseplads, plankegulv, og alt i hårde hvidevarer. Alrum/opholdsstue med brændeovn, plankegulv, og udgang til haven. Stor og dejlig spisestue på ca. 25 kvm., med vandskurede vægge, rustik muret bænk samt gulvtæppe. Moderne badeværelse fra 2011 med bruseniché, badekar, skabsarrangement, og opvarmet klinkegulv. Mellemgang med helt nyt laminatgulv. Soveværelse med 7 faste skabe, gulvtæppe og rå murstensvæg. To gode børneværelser - begge med laminatgulve - det ene med tre faste skabe og murstensvæg. Nyt bryggers fra 2017 med skabsarrangement, vask og klinkegulv. Herfra udgang til haven.
Kælder: Stort værksted- og hobbyrum med betongulv. Fyrum med kombineret olie- og træpillefyr.
Anneks: I forbindelse med garagen er der opført et anneks, med et stort opvarmet disponibelt rum, samt eget badeværelse med bruseniché. Er ikke registreret ved Kommunen, men har stor brugsværdi, og er et rigtig godt supplement til boligen.

PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN - DER VÆRDSÆTTER MASSER AF PLADS, ROLIGE OMGIVELSER OG SKØN NATUR.