Granlunden 9, 6705 Esbjerg Ø

ARKITEKT BOLTHER VILLA I KVAGLUND - TIL KUN 1.198.000

Børnevenligt beliggende op til lukket torv - med gode stisystemer til skole, indkøb og fritidsaktiviteter - sælger vi spændende og rummelig et-plans familiebolig. En arkitektonisk pæn villa, der trænger til renovering og en opdatering, så der er rig mulighed for at sætte sit eget præg.
Boligareal på 159 kvm. samt carport med tilhørende redskabsrum på ialt 60 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1973, fremtræder i dag med facader i flotte, gule mursten, med termovinduer, mens taget er belagt med skifereternit. Den 918 kvm. store grund byder på en "vild og lidt voldsom" have. Her skal køber påregne tid og kræfter på en omlægning, eller måske en nyanlæggelse. Til gengæld er der, på grunden, masser af muligheder for skøn græsplæne, solvendte terrasser og ugenerte hyggekroge. Carporten er opført i samme gule mursten, mens taget her er built-up.
Villaen er separatkloakeret.

Indvendig:
Overdækket indgangsparti med viktualierum. Entré med skifergulv og rustikloft. Gæstetoilet med hvid sanitet, træloft og klinkegulv. Køkken med fyrretræs-elementer, plankegulv og troldtexloft. Alrum med flot lysindfald fra et stort, kombineret dør- og vinduesparti, træloft, og sort, opvarmet skifergulv. Alrummet er i delvis åben forbindelse med køkkenet, og der er udgang til sydvendt have. Stor vinkelstue med rå murstensvæg, brændeovn, og udgang til et lille gårdhavemiljø. Badeværelse med bruseniché, hvid sanitet, bidet og opvarmet klinkegulv. Mellemgang med træloft og gulvtæppe. Soveværelse med træloft, gulvtæppe og fire faste skabe. Tre gode børneværelser - alle med faste skabe, trælofter og gulvtæpper. Bryggers med fast bord, vask, klinkegulv, og træloft.

HÅNDVÆRKER - SE LIGE HER !!
SÆLGES PÅ PRISFORNUFTIGE VILKÅR - SÅ DER ER ØKONOMI TIL FORBEDRINGER.