Smakken 4, st. th., 6710 Esbjerg V

ATTRAKTIV ANDELSBOLIG I HJERTING - 111 KVM. I STUEPLAN

Beliggende i nyere rødstensejendom - med solvendt, overdækket terrasse, og ud til velplejet grønt område - sælger vi rummelig og solid andelsbolig.
Boligareal på 111 kvm., egen carport på 14 kvm. samt eget udhus på ca. 7 kvm.

Udvendig:
Boligen, der er opført i 2002, fremtræder gedigen med facader i røde mursten, med vedligeholdelsesfrie PVC vinduer, mens taget er belagt med røde cementsten. Carport og udhus er opført i en trækonstruktion og taget er her, som på hovedejendommen, belagt med røde teglsten. Den samlede bebyggelse fremtræder som en præsentabel og harmonisk helhed. En dejlig solvendt og flisebelagt terrasse, med udsigt til et flot, fælles grønt anlæg.

Indvendig:
Stort og pænt indgangsparti med dørtelefon (fælles med bygningens tre øvrige boliger). Herfra er der adgang til et stort, fælles loftsrum. Entré med gulvtæppe og plads til garderobe. Køkken med HTH-elementer i lys birk, med spiseplads, og vinylgulv. Køkkenet er i delvis åben forbindelse med stuen. Rummelig opholdsstue med flot lysindfald fra stort vinduesparti, med gulvtæppe og udgang til terrassen. Pænt badeværelse med bruseniché, hvid sanitet, og opvarmet klinkegulv. I badeværelset er der plads til vaskemaskine og tørretumbler, som naturligvis også medfølger. Soveværelse med vinylgulv, og fire faste skabe. To værelser - det ene med vinylgulv, det andet med gulvtæppe.

PERFEKT BOLIG TIL DEN 3. ALDER.
RING TIL BENT D. NIELSEN 75454000 - OG HØR NÆRMERE.