Se det digitale energimærke

Digevej 11, Brøns

, 6780 Skærbæk

1 / 25
1 / 3
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
2.100.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 105.000
Brutto
i
9.342
Netto
i
7.831
Boligareal 240 m²
Udhus 100 m²
Grundareal 3,22 ha
Værelser 6
Antal plan 2
Byggeår 1634 /1960
Sagsnummer 170400
Ejendomstype Fritidslandbrug
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 507
Ejendomsværdiskat 360
Renovation 491
Skorstensfejning 213
Rottebekæmpelse 8
Adm.gebyr for affald 4
Husforsikring 1.165
Ejerudgifter i alt 2.747

NU SÆLGES "DEN GL. PRÆSTEGÅRD" - EN HELT EKSTRAORDINÆR EJENDOM - MED HELT EKSTRAORDINÆRE MULIGHEDER

Beliggende naturskønt i den lille by Brøns mellem Ribe og Tønder - med udsigt til egne græsfolder, og nabo til den fantastiske natur i Nationalpark Vadehavet - sælger vi historisk og rummelig ejendom.
En ejendom med rigtig mange muligheder. Vi tænker: Perfekt som domicilejendom, til mindre liberalt erhverv. Plads og muligheder til mindre dyrehold. Natur og picnicoplevelser i sin helt egen skov. Alt efter købers ønsker og behov, rummer ejendommen en bred vifte af muligheder.
Boligareal på 240 kvm., samt kombineret udhus og garage på i alt 100 kvm.

Udvendig:
Ejendommen, der er opført i 1634, ombygget i 1960, og herefter løbende moderniseret og vedligeholdt, fremtræder præsentabel med henholdsvis pudsede facader mod gårdspladsen, og rødlige munkesten mod haven, med trævinduer, mens taget er belagt med strå, hvor "ryggen" er fornyet i 2015. Udhuset er med pudsede facader, mens taget her er belagt med bølgeeternit. Det samlede grundareal, der medfølger ejendommen, er på i alt 3,2 ha. Arealet fordeler sig således: ca.1,6 ha. ved ejendommen, der blandt andet byder på en særdeles charmerende indkørsel og gårdsplads, nyanlagt i 2007 med blandt andet indiske sandstensklinker fra Lithos, en parklignende have med egen lille sø, masser af hyggelige lækroge, og gamle frugttræer. Endvidere er der ved ejendommen indhegnede græsfolder til hobbydyr. Dertil kommer ca.1,5 ha skov, beliggende i gå-afstand, kun 1 km. fra ejendommen.

Indvendig:
Højloftet stueplan: Stor og rummelig hall med pladeloft og synlige bjælker, plankegulv og trappe til 1. salen. Gæstebadeværelse med gipsloft, vinylgulv, hvid sanitet og vægbruser. Køkken med opvarmet marmorgulv, pladeloft, sorte elementer, alt i nyere hårde hvidevarer, samt rustik murstensvæg. Dejligt alrum med flot lysindfald fra stort maghoni vinduesparti, opvarmet klinkegulv, pladeloft med synlige bjælker og brændeovn. Herfra en skøn udsigt, og gedigne fløjdøre til haven. Charmerende opholdsstue med plankegulv, synlige loftsbjælker, brændeovn, flotte vægpaneler og oprindelige indbygningsskabe. Moderne badeværelse fra 2008 med opvarmet klinkegulv, bruseniche, og badekar. Værelse/havestue med de oprindelige plankegulve fra år 1634. Herfra er der udgang til haven. To store børneværelser, det ene helt nyrenoveret. To flotte stueer én suite. Begge har tidligere været benyttet som henholdsvis arbejdsværelse, bibliotek og kontor. Kombineret med egen indgang, toilet og køkkenfaciliteter, samt seperate forbrugsmålere, er denne afdeling af stuehuset helt perfekt til eksempelvis liberalt erhverv. Begge stuer er med synlige loftsbjælker, og med henholdsvis planke- og parketgulv. I den ene stue er der monteret en flot "finsk" masse-ovn, der fint understøtter den helt særlige stemning og atmosfære i rummene. Grovkøkken med lyse elementer, vinylgulv, og fast bord med vask. Vindfang samt mellemgang med klinkegulve og garderobe. Bryggers med teglstensgulv, sort inventar med fast bord, og vask. Dertil kommer et stort disponibelt rum, et brændselsrum, samt fyrrum med ejendommens installationer. Herfra også udgang til haven.
1. salen: Stort repos med bjælkeloft og gulvtæppe. Dejligt og rummeligt soveværelse med plankegulv, og gipsloft med synlige loftsbjælker. Fra soveværelset er der direkte adgang til kombineret walk-in-closet og toiletrum med hvid sanitet.
Kælder: Indvendig nedgang til mindre kælderrum, der blandt andet rummer ejendommens varmtvands installationer.

EN FLOT OG PRÆSENTABEL EJENDOM, MED EN UNIK HISTORIE, MANGE SMUKKE DETALJER, OG SIT HELT EGET UDTRYK.
RING TIL BENT D. NIELSEN 75 45 40 00 - OG HØR NÆRMERE. 
kontakt
Kongensgade 58A
6700 Esbjerg
 
Telefon:
+45
 75454000
CVR nummer:
35040323
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning