Grønlandsparken 78D, st. th., 6715 Esbjerg N

LYS 3-VÆR. EJERLEJLIGHED MED BAD FRA 2013 OG STOR SOLVENDT ALTAN - I GJESING NORD

Lys og pæn ejerlejlighed med bl.a. rummeligt og moderne badeværelse, samt stor solvendt altan. God ejerforening med mulighed for billig leje af carporte og garager, ligesom der er mange gratis p-pladser forbeholdt ejendommens beboere. Dygtig vicevært, trapperengøring, eget kælderrum på 5 kvm. Andel i 40 kvm. stort disponibelt kælderrum sammen med tre øvrige familier, tørrerum, cykelrum og et fint møbleret gæsteværelse med eget bad og toilet. Sjældent finder man en ejerforening, hvor der er så meget styr på tingene, og hvor man samtidig bevarer sin frihed som ejer. Almindelige husdyr er tilladt, lejligheden må udlejes, og foreningen har en god økonomi. Pæne opgange for hver 4 lejligheder, med tæppebelægning på trapper og nedfaldsskakter. Og så gør det jo ikke noget, at man bor lige op til Krebsestien og dens smukke natur, ligesom der er ganske kort afstand til indkøbscenter, skole m.m.
Udvendig:
Ejendommen er opført i 1978 i tre blokke som en hestesko - deraf navnet "Hesteskoen". Udvendigt fremtræder facaderne i beton, mens tagene er built-up med fald. I 2014 er en del af lejlighedernes vinduer skiftet, ligesom der er skiftet vandrør i 2005. Græsplæner og bede passes af en vicevært, ligesom opgangene og trapperne bliver rengjorte. Ejerforeningen har opført både garager og carporte, der kan lejes efter "først til mølle princippet". Stor solvendt altan, hvor man kan nyde privatlivet.
Indretning:
Rummelig entré med tæppebelægning på parketgulv, samt dobbelt højskabe. Stor opholdsstue med hvidolieret egeparketgulv og udgang til altanen. Soveværelse med bøgeparketgulv, samt skabsvæg. Spisekøkken moderniseret i 1995 med vinylgulv, inventar i ludbehandlet fyrretræ, granitbordplade ved komfuret og i vindueskarmen. Flot badeværelse fra 2013 med opvarmet klinkegulv, glasvæg til bruseniché, god bordplads, skabe og egen vaskemaskine. Værelse med tæppebelægning på parketgulv.

Overalt i lejligheden hvidmalede betonlofter, parketgulve - nogle under tæppebelægninger, samt hvide døre med stålgreb samt moderne LK-kontakter.