Enebærvej 9, 6715 Esbjerg N

SÆRDELES PRISFORNUFTIG VILLA I GJESING - 163 ETAGEMETER

Beliggende på stille og lukket villavej - tæt på masser af indkøbsmuligheder - sælger vi solid rødstensvilla med kælder og garage.
Boligareal på 106 kvm. Kælder på 57 kvm. samt garage og redskabsrum på i alt 39 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1955 og tilbygget i 1975, fremtræder med facader i røde mursten, med vedligeholdelsesfrie PVC-vinduer, mens taget er belagt med cementsten. Garagen er opført i en trækonstruktion, mens taget her er belagt med bølgeeternit. Den 661 kvm. store grund er anlagt med en nem lille forhave, der præsenterer sig pænt med granitskærver og blomsterbuske. Dyb og rummelig baghave med græsplæne, solterrasse og frugttræer.
Der er både udvendig og indvendig nedgang til kælderen.

Indvendig:
Stueplan:Vindfang med panelloft og laminatgulv. Herfra nedgang til kælderen. Entré med gulvtæppe, panelloft og plads til garderobe. Gæstetoilet med hvid sanitet, panelloft og klinkegulv. Køkken med lyse HTH-elementer, rustikloft, vinylgulv og god spiseplads. Stor forsænket opholdsstue, med panelloft, gulvtæppe, gulvvarme og udgang til haven. Spisestue med flot lysindfald, gulvtæppe og rustikloft. Alt efter købers behov, er der her fin mulighed for at ændre rummet til et ekstra stort børneværelse. Soveværelse og børneværelse - begge med rustiklofter og faste skabe.
Kælder: Pænt badeværelse med bruseniché, hvid sanitet, opvarmet klinkegulv og rustikloft. To gode disponible rum - begge med gulvtæpper, panellofter og opvarmet med fjernvarme. Velegnet til rigtig mange formål. Vaskerum med betongulv, pudset loft, og husets installationer. Mindre depotrum med gulvtæppe.

HER FÅR MAN RIGTIG MEGET FOR PENGENE. ET STÆRKT ALTERNATIV TIL EN LEJEBOLIG, HVIS MAN ØNSKER AT FÅ SIT EGET.
RING TIL BENT D. NIELSEN PÅ 75 454000 - OG HØR NÆRMERE.