Grønlandsparken 82D, 6715 Esbjerg N

FRITLIGGENDE ANDELSBOLIG MED EGEN CARPORT - BELIGGENDE I GJESING NORD

Beliggende tæt ved Krebsestien og områdets dejlige natur, sælger vi fritliggende andelsbolig i to plan. Næsten gældfri og veldrevet forening, som hele tiden er opmærksom på, at boligerne til stadighed er i god stand. Boligen er omgivet af dejlige grønne arealer, som bliver passet professionelt. Her er kort afstand til indkøb, skole, busforbindelser m.m. - gerne via et fantastisk net af cykel- og gangstier. Egen carport og redskabsrum samt gæste-parkeringspladser tæt ved boligen.

Udvendig:
Andelsboligerne er opført i 1983 med facader og gavle i røde teglsten, mens taget er belagt med røde cementsten. I 2005 er der opført en fint integreret tilbygning på 23 kvm., som i dag er indrettet som en dejlig stue. Samtlige 19 andelsboliger har fået udskiftet døre og vinduer i stueplan i 2006, mens andelsboligforeningen overvejer at skifte veluxvinduerne på 1.sal. Naturligvis for foreningens regning, idet der løbende bliver afsat penge til den udvendige vedligeholdelse, som foreningens forestår, bortset fra malerarbejde.

Helt lukket sydvestvendt have anlagt med græsplæne, højbede og en læfyldt terrasse, hvor man kan nyde de skønne sommeraftener med grillmad og hygge. På taget er der monteret solceller, som giver både en besparelse på besparelse på eludgiften på kr. 5.561 i 2016, men også en skattebesparelse på omkring kr. 3.000 i 2017.

Indvendig:
Stueplan: Rummelig entré med klinkegulv og gedigen trappe til 1.salen. Stort alrum i åben forbindelse med køkkenet. I alrummet hvidolieret egeparketgulv og direkte udgang til den skønne opholdsstue. Den mobile bar kan efter købers ønske tilkøbes. I køkkenet pænt inventar fra 2008 i fyrretræ og laminatgulv i med flise-look. Fra køkkenet direkte adgang til bryggers/baggang, som har klinkegulv, skabe og bord. I opholdsstuen også hvidolieret egeparketgulv, og via en dobbeltdør er der udgang til terrassen og haven. Badeværelse moderniseret i 2014 med pænt klinegulv, bruseniché, hvidt inventar og sanitet. I stueetagen overalt strukturbehandkede hvide vægge, undtagen i bryggerset.
1.sal: Stort soveværelse og to værelser, alle med laminatgulve og veluxvinduer.

Overalt i boligen hvide døre med smarte stålgreb samt ludbehandlede trælofter.

ANDELSBOLIGENS MAKSIMALPRIS ER KR. 1.367.746, MEN DEN SÆLGES FOR KUN KR. 1.075.000 - ALTSÅ ET AFSLAG PÅ GODT KR. 300.000.
HUSLEJE PÅ KUN KR. 2.416 MDL.

BEMÆRK AT ANDELSBOLIGER IKKE BETALER EJENDOMSVÆRDISKAT - EN ÅRLIG BESPARELSE I FORHOLD TIL EN EJERBOLIG PÅ CA. KR. 1.000 MDL.