Vinkelvej 4, 7250 Hejnsvig

VELHOLDT OG HYGGELIG VILLA - PERFEKT TIL DET UNGE PAR

Med bedste beliggenhed på stille villavej i Hejnsvig - en velfungerende mindre by mellem Grindsted og Billund, med egen skole, indkøb og en bred vifte af fritidsfaciliteter - sælger vi særdeles velholdt og indbydende 2-plans villa.
Boligareal på 103 kvm., carport på 17 kvm, udhus på 15 kvm. samt en mindre installationskælder.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1947, er løbende renoveret og vedligeholdt, og fremtræder i dag med facader i røde mursten, med hvide termo trævinduer, mens taget er belagt med bølgeeternit. Carporten samt udhuset er begge opført i en trækonstruktion. Den 844 kvm. store grund er anlagt med en flisebelagt forhave, en stor, ugeneret og sydvendt solterrasse, samt - i let forskudt plan - en dejlig stor græsplæne, med masser af plads til børneleg og udendørshygge.

Indvendig:
Stueplan:Entré med en flot trappe til 1.salen, med hvidt rustikloft, plankegulv, samt direkte adgang til et separat Walk in Closet. Køkken med lyse HTH-elementer, vinylgulv, ludbehandlet rustikloft med indbygget spotlys, samt glasdør til kælderen. Super hyggelig opholdsstue med brændeovn, flot lysindfald, parket gulv, og naturligt opdelt i en spise- og hyggeafdeling. Pænt badeværelse med bruseniche, hvid sanitet, og opvarmet klinkegulv. Stort soveværelse med gulvtæppe, rustikloft, og udgang til haven. Baggang med opvarmet klinkegulv, rustikloft, garderobeskabe, og udgang til terrassen.
1. sal: Repos med plads til en lille "kontor-niche". To gode børneværelser - begge med flotte plankegulve og rustiklofter.
Kælder: Dejligt tørt og højloftet kælderrum - med husets varmeinstallationer - og helt perfekt til opbevaring og tørreplads.

BEMÆRK PRISEN - HER FÅR MAN RIGTIG MEGET FOR PENGENE !!