Klubvej 4, Kirkeby, 6760 Ribe

STOR OG VELDISPONERET MURERMESTER-VILLA I ROAGER

Centralt beliggende på lukket villavej - midt i Roager by og tæt på sportspladsen, offentlig transport, kulturhus, indkøbsmuligheder, med 8 km. til Ribe, og kun 35 min. kørsel til Esbjerg - sælger vi solid et-plans familievilla.
Boligareal på 195 kvm., samt stor carport, hobbyrum og grovkøkken på i alt 58 kvm.

Udvendig:
Ejendommen, der er opført i 1972, fremtræder med flotte facader i røde mursten, med trævinduer, mens taget er belagt med bølgeeternit. Carporten, med tilhørende stort hobbyrum, er ligeledes med facader i røde mursten, mens taget her er built-up. Den store grund på 1.396 kvm. er velanlagt med en præsentabel forhave med flotte belægninger, en ekstra p-plads til campingvogn eller trailer, samt en dejlig lukket og sydvendt baghave. Haven er med flere skønne solterrasser, hyggelige lækroge og en flot græsplæne, med masser af plads til børneleg.

Invendig:
Entre med tæppebelægning. Gæstebadeværelse med bruseniche, hvid sanitet, opvarmet klinkegulv og direkte adgang til sauna. Flot og stort køkken-alrum med lyse og moderne elementer fra 2000, med granitbordplade, parketgulv og udgang til haven. Stor opholdsstue med flot lysindfald, med dobbelte franske glasdøre, tæppebelægning og udgang til udestuen. Rummelig udestue med klinkegulv, og udgang til haven. TV-stue med tæppebelægning og udgang til terrassen. Mellemgang med tæppebelægning. Lyst og pænt badeværelse med gedigent skabsarrangement fra år 2000, hvid sanitet, bruseniché, samt opvarmet klinkegulv. Soveværelse med fuld skabsvæg, gulvtæppe og direkte adgang til walk-in-closet. Tre gode børneværelser, alle med tæppebelægninger og faste skabe. Stort bryggers med fast bord, vask, klinkegulv og plads til vaskemaskine m.v. Fra bryggerset er der dør til et separat viktualierum (spisekammer).

HER ER ALT HVAD BØRNEFAMILIEN KAN ØNSKE SIG. MASSER AF PLADS, GOD KVALITET OG ET AKTIVT OG SPRUDLENDE LANDSBYMILJØ.