Søndermarken 37, Sønderho, 6720 Fanø

SOMMERHUS PÅ FANØ - TIL EN ATTRAKTIV PRIS

Beliggende på en stor naturgrund - med kun få hundrede meter til stranden, og den skønnne skipperby Sønderho - sælger vi et hyggeligt og regulært sommerhus med i alt 6 sovepladser.
Boligareal på 86 kvm., samt egen carport med redskabsrum på ialt 17 kvm.

Udvendig:
Sommerhuset, der er opført i 1970, og tilbygget i 1975, fremtræder i dag med træbeklædte facader, termovinduer, mens taget er belagt med bølgeeternit. Carporten er opført i en trækonstruktion, mens taget her er built-up. Den 3.375 kvm. store naturgrund er anlagt og bevaret på naturens præmisser, med masser af plads til børneleg og udendørs aktiviteter, og med skønne lægivende klitter i "baghaven". Herfra kan man nyde udsigten til vandet, og en helt uspoleret natur.

Indvendig:
Entré med klinkegulv og garderobe. Køkken med lyse elementer, klinkegulv og i delvis åben forbindelse med opholdsstuen. Hyggelig opholdsstue, med en ny brændeovn fra 2016, opdelt med en spise- og hyggeafdeling, med klinkegulv, og udgang til sydvendt terrasse. Separat TV-stue med gulvtæppe og flot lysindfald fra stort vinduesparti. Badeværelse med bruseniché, hvid sanitet, skabsarrangement og opvarmet klinkegulv. Stort soveværelse med klinkegulv og faste skabe. To gode værelser - det ene med gulvtæppe og udgang til terrassen - det andet med klinkegulv. Begge med faste skabe. Bryggers med fast bord, vask, og plads til vaskemaskine. Overalt i sommerhuset er der rustiklofter - og i flere rum med loft til kip.

HER ER MULIGHEDEN FOR ET AUTENTISK OG HYGGELIGT SOMMERHUS - OG BEMÆRK - TIL EN PRIS HVOR DE FLESTE KAN VÆRE MED.