Grønlandsparken 78B, 1. tv., 6715 Esbjerg N

LYS 3-VÆR. EJERLEJLIGHED MED SOLVENDT ALTAN - I GJESING NORD

Lys og pæn ejerlejlighed med bl.a. stort badeværelse og solvendt altan. God ejerforening med mulighed for billig leje af carporte og garager, ligesom der er mange gratis p-pladser forbeholdt ejendommens beboere. Dygtig vicevært, trapperengøring, eget kælderrum på 5 kvm., andel i 40 kvm. stort disponibelt kælderrum sammen med tre øvrige familier, tørrerum, cykelrum og et fint møbleret gæsteværelse med eget bad og toilet. Sjældent finder man en ejerforening, hvor der er så meget styr på tingene, og hvor man samtidig bevarer sin frihed som ejer. Almindelige husdyr er tilladt, lejligheden må udlejes, og foreningen har en god økonomi. Pæne opgange for hver 4 lejligheder, med tæppebelægning på trapper og nedfaldsskakter. Og så gør det jo ikke noget, at man bor lige op til Krebsestien og dens smukke natur, ligesom der er ganske kort afstand til indkøbscenter, skole m.m.
Udvendig:
Ejendommen er opført i 1978 i tre blokke som en hestesko - deraf navnet "Hesteskoen". Lejlighedens beliggenhed midt i ejendommen betyder, at beboerne har en lun lejlighed og kan spare på varmeudgiften. Udvendigt fremtræder facaderne i beton, mens tagene er built-up med fald. I 2014 er en del af lejlighedernes vinduer skiftet, ligesom der er skiftet vandrør i 2005. Græsplæner og bede passes af en vicevært, ligesom opgangene og trapperne bliver rengjort. Ejerforeningen har opført både garager og carporte, der kan lejes efter "først til mølle princippet". Stor solvendt altan, hvor man kan nyde privatlivet.
Indretning:
Rummelig entré med tæppebelægning på parketgulv samt to højskabe. Stor opholdsstue med tæppebelægning på parketgulv og udgang til altanen. Soveværelse med tæppebelægning på parketgulv, samt skabe. Spisekøkken med linoleum på gulvet, hvidt inventar med bøgekanter og bl.a. Liebherr køleskab, samt spiseplads. Moderniseret badeværelse med lyse fliser, opvarmet klinkegulv, glasvæg til bruseniché, god bordplads, skabe og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Værelse med tæppebelægning på parketgulv. Overalt i lejligheden flotte hvide vægge, tapetseret med strukturfilt.

Overalt ludbehandlede trælofter, parketgulve under tæppebelægninger, samt hvide fyldningsdøre.