Valmuevænget 8, Hjerting, 6710 Esbjerg V

PRISFORNUFTIG VILLA I GL. HJERTING - MED STOR GARAGE

Beliggende på Valmuevænget - med kort afstand til Strandpromenaden og Hjerting Skole - sælger vi regulær et-plans villa.
Boligareal på 122 kvm. samt muret garage på 47 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1972 og tilbygget i 1979, fremtræder i dag med facader i hvidgrå kalksandsten, med trævinduer, mens taget er belagt med cementsten. Garagen er opført i 1976, med tilsvarende facader i kalksandsten, mens taget her er built-up. Villaen, der er højt beliggende på den 953 kvm. store grund, er anlagt med en flisebelagt indkørsel og en stor solvendt have, der også byder på flere gode lækroge, og en helt ugeneret fliseterrasse.

Indvendig:
Entré med gulvtæppe, træloft og garderobe. Gæstebadeværelse med hvid sanitet, badekar med bruser, klinkegulv og træloft. Stort spisekøkken med lyse elementer, gedigent skibsplankegulv, og ludbehandlede trælofter. Badeværelse med hvid sanitet, skabsarrangement, bruseniché, samt opvarmet klinkegulv. Regulær opholdsstue med flot lysindfald, gulvtæppe, ludbehandlet træloft og udgang til haven. Soveværelse med gulvtæppe, lysmalet panelloft, og 4 faste skabe. To rigtig gode børneværelser - begge med trælofter og gulvtæpper. Kombineret bryggers/baggang med fast bord, klinkegulv, og faste skabe.

BELIGGENHEDEN ER HELT I TOP - OG MULIGHEDERNE FOR SPÆNDENDE LØSNINGER STÅR I KØ.