Lundevej 2, Skads, 6731 Tjæreborg

HOBBYEJENDOM VED TJÆREBORG - MED SEPARAT LEJLIGHED, OG GOD LEJEINDTÆGT

Naturskønt beliggende op til Solbjerg Plantage - med kort afstand til Tjæreborg - sælger vi regulær landejendom, med masser af muligheder. Boligareal på 261 kvm. (heraf ca. 110 kvm. lejlighed til eventuel udlejning). Kombineret lager- og staldbygning på 393 kvm.

Udvendig:
Ejendommen, der er opført i 1888 og ombygget og moderniseret i 2010, fremtræder i dag med henholdsvis vandskurede og røde murstens facader, med moderne, hvide trævinduer, mens taget er belagt med nyere cementsten. Den 5.177 kvm. store grund byder på en hyggelig, grusbelagt gårdsplads, en sydvendt have med overdækket terrasse, samt et grønt areal til udendørs hobbyaktiviteter.

Indvendig:
Stuehuset: Entré med klinkegulv og træloft. Pænt gæstebadeværelse med bruseniché, hvid sanitet, klinkegulv og gipsloft med indbygget spotlys. Køkken-alrum med pæne lyse elementer, opvarmet klinkegulv, og gipsloft med synlige bjælker. Spisestue med dobbelt glasdør til haven, parketgulv og gipsloft. Hyggelig opholdsstue med gipsloft, synlige bjælker, parketgulv og brændeovn. Stort forsænket TV-stue med parketgulv, gipsloft og udgang til haven. Soveværelse med parketgulv og rustikloft. Børneværelse med skabsvæg, parketgulv og gipsloft med synlige bjælker. Stort og rummeligt bryggers med fast bord og vask, og med plads til vaskemaskine og tørretumbler. I bryggerset er der et pænt klinkegulv og gipsloft med indbygget spotlys. Baggang med loft til kip, trappe til hems, samt udgang til gårdspladsen.

Lager- og staldbygning:
Stort lagerrum med egen indgang, med solidt hvælvingeloft, og betongulv. Hobbyrum, gildestue og værksted - alle med hvælvingeloft og støbte gulve. Disponibelt rum med egen indgang. Fyrrum med ejendommens varmeinstallationer.

Separat udlejnings-lejlighed:
Lejligheden, på ca. 110 kvm., er i 2017 gennemgribende renoveret og moderniseret. I dag præsenterer lejligheden sig indflytningsklar, flot og moderne. Lejligheden, der er udlejet til beboelse, indbringer en månedlig husleje på kr. 5.000 inkl. forbrug. Indeholder følgende: Entré med klinkegulv. Nyt køkken med spiseplads, ny gulvbelægning. Badeværelse med bruseniché og hvid sanitet. To stuer - begge med helt nye gulvtæpper og lyse, nymalede lofter og vægge. Fra stuen er der udgang til vestvendt terrasse. Soveværelse med 3 faste skabe, med nyt gulvtæppe og nymalet i lyse farver.

CENTRALT BELIGGENDE HOBBYEJENDOM - MED MULIGHED FOR AT KOMBINERE EGEN PRIVAT BOLIG, MED STORT UDLEJNINGSPOTENTIALE.