Skoleparken 13, 4. tv., 6705 Esbjerg Ø

SUPERFLOT UDSIGTSLEJLIGHED I SKOLEPARKEN

Beliggende på 4. sal i elevatorejendom - med flot lysindfald og en pragtfuld udsigt - sælger vi stor og pænt moderniseret 3-værelses ejerlejlighed.
Boligareal på 93 kvm. samt et mindre kælderrum på 2 kvm.

UDVENDIG:
Ejendommen, der er opført i 1966, fremtræder velholdt med facader i primært røde mursten, overalt med nyere træ-alu vinduer fra 2010, mens taget er built-up. Ejendommen er kendt for sine altid flotte og velplejede fællesarealer, der blandt andet byder på en sydvendt, parklignende have, blomsterbede og hyggekroge, med blandt andet sandkasse og legeplads. Man bemærker det straks, at her er "ordentlighed" og stor respekt for at passe på området.

INVENDIG:
Entré med stor skabsvæg. Moderne og elegant HTH-køkken fra 2013, med elementer i hvid højglans, alt i nyere hårde hvidevarer, laminatgulv og mulighed for mindre spiseplads. Skøn og rummelig opholdsstue med parketgulv, flot lysindfald fra stort, sydvendt vinduesparti, og udgang til en dejlig solvendt altan. Pænt badeværelse med bruseniché, hvid sanitet og klinkegulv. Spisestue eller ekstra stort børneværelse, alt efter købers behov, med parketgulv og dobbelt fransk dør. Stort soveværelse med dobbelt glasdør og parketgulv.
Overalt er lejligheden malet i lyse og lette farver.

FÆLLESFACILITETER:
Velfungerende og professionel administration. Egen vicevært. Masser af parkeringspladser ved ejendommen. Vaskeri, tørrerum og cykelkælder. Haver med bænke og borde, samt legeplads til børnene.

EN LYS OG FLOT EJERLEJLIGHED - MED FLOT UDSIGT OG EN STØRRELSE DER MÅ FRISTE DE FLESTE.