Lindelunden 24, 6705 Esbjerg Ø

FLOT OG VELHOLDT VILLA I LINDELUNDEN - MED 31 KVM. MURET GARAGE

Lys og præsentabel villa beliggende i børnevenlige omgivelser i Kvaglund, med kun 900 m. til skolen og 250 m. til grønne arealer. Villaen ligger for enden af lukket vej, hvor et stort torv er et naturligt samlingspunkt for børnene. Her kan de hygge sig med fodbold, rulleskøjteløb eller skateboarde, mens mor og far har et fint udsyn til torvet fra køkkenet.
Villaen har kun haft en ejer, som på alle måder har passet og plejet denne bolig. Villaen er løbende moderniseret, såvel indvendigt som udvendigt.

Udvendig:
Præsentabel og enkel forhave. Helt lukket have, der stort set passer sig selv, når den er gået igennem i foråret og efteråret. I haven kan solen følges fra morgen til aften, og hvor der er frit valg mellem de to terrasser, når grillen skal tændes. I haven et solidt haveskur på 10 kvm.
Villaens facader fremtræder i flotte røde teglsten, der er omfuget. Diagonalt skifertag fra 1998, monteret med undertag og zinktagrender. Vinduerne er udskiftet i perioden år 2000 til 2010. Muret garage i tilsvarende teglsten og, men med built-up tag.

Indvendig:
Overdækket indgangparti. Vinkelentré med opvarmet og smukt diagnolat klinkegulv, ludbehandlet træloft og garderobeplads. Gæstetoilet med opvarmet klinkegulv og ludbehandlet træloft. Tre børneværelser på hver 9 kvm., med tæppebelægning, malede gipsplofter samt hver med et dobbeltskab. Lyst og pænt badeværelse fra 1987 med opvarmet klinkegulv, bruseniché, elventilation og mange skabe. Soveværelse med tæppebelægning, malet panelloft og fire faste skabe. Køkken i åben forbindelse med spisestuen, adskilt med en hvid halvmur, bøgeparketgulv, ludbehandlet træloft samt HTH-inventar fra 1987 - i hvidt med bøgekanter. Spisestue og opholdsstue er fint delt i to, af en vandskuret, hvid halvmur. I spisestuen bøgeparketgulv, og i den skønne opholdsstue tæppebelægning og et flot lysindfald. Begge stuer med hvidmalede panellofter. Bryggers med klinkegulv, ludbehandlet træloft, inventar fra 2007 med bl.a. højskabe, og udgang til indkørslen. Overalt hvidmalede døre.

Skynd jer og book en fremvisning. Her får I rigtigt meget for pengene!!