Se det digitale energimærke

Engdraget 16, Rindby Strand

, 6720 Fanø

1 / 22
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
3.800.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling 190.000
Brutto
i
17.191
Netto
i
14.365
Boligareal 103 m²
Udhus 4 m²
Grundareal 2.009 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 2003
Sagsnummer 170367
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.404
Ejendomsværdiskat 963
Renovation 250
Skorstensfejning 32
Vejvedligeholdelse 46
Rottebekæmpelse 5
Husforsikring 49
Ejerudgifter i alt 2.749

UNIKA - FORDI DET IKKE FINDES ANDRE STEDER I DANMARK

- og med sin helt egen arkitektur, har bygmesteren skabt et af de mest spændende fritidshuse på den danske Vestkyst.
Beliggende på en pragtfuld klitgrund i Rindby på Fanø - med panoramaudsigt mod Vesterhavet og til fredede naturarealer - er det i sandhed et fuldkommen vidunderligt fritidshus. Boligareal på 103 kvm. samt 4 kvm. integreret udhus.

Udvendig:
Huset, der er opført i 2003, fremtræder i super topkvalitet, og med spændende arkitektoniske løsninger i et-plan. Facaderne er opført i en gedigen træbeklædning, med mahogni vinduer overalt, samt et moderne og karakterfuldt listetag, med sort papbelægning. Den 2.009 kvm. store grund er en smuk og højtbeliggende klit- og naturgrund, med flot udsigt til alle verdenshjørner. Fra "parkeringsgryden" kommer man til huset via en trappe og en charmerende lille gangbro over klitterne. Dejlige overdækkede og åbne terrasser omkranser hele huset, så uanset hvornår på dagen, er der en solvendt terrassemulighed. Huset er højisoleret og med besparende, supplerende varmekilder, der sikrer, at huset kan anvendes på alle årstider.
Udhuset, der er integreret i ejendommen, er isoleret og indbydende med klinkegulv og Troldtexlofter.

Indvendig:
Entré med loft til kip, gulvtæppe og garderobe. Gæstebadeværelse med bruseniché, hvid sanitet, lyse skabselementer, samt opvarmet klinkegulv. Stort og moderne køkken-alrum der åbner sig med store glaspartier mod vest. Det sikrer en fantastisk udsigt samt et rigtigt flot lysindfald til rummet. Køkkenet er monteret med lyse Designa-elementer, mens der fra alrummet er udgang til terrassen. Begge er med flotte, massive plankegulve og med loft til kip. Opholdsstue med brændeovn, massivt plankegulv, loft til kip og panoramaudsigt mod vandet. Stort badeværelse med spa- og saunahygge, med bruseniché, hvid sanitet og opvarmet klinkegulv. Mellemgang med faste skabe. Soveværelse med plankegulv, loft til kip og udgang til terrassen. To gode værelser - begge med loft til kip, massive plankegulve, og faste skabe. I alt 6 sovepladser.
Overalt i huset er der monteret originale Arne Jacobsen dørgreb. Kvaliteten fornægter sig ikke. På en gang hyggeligt og eksklusivt.

DET HER ER LIEBHAVERI, DET ER ANDERLEDES, DET ER FANTASTISK, DET ER UNIKT.
RING TIL BENT D. NIELSEN 75 45 40 00 - OG HØR MERE. 
kontakt
Kongensgade 58A
6700 Esbjerg
 
Telefon:
+45
 75454000
CVR nummer:
35040323
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning