Skyttens Kvarter 111, 6710 Esbjerg V

ANDELSBOLIG/RÆKKEVILLA I SØNDERRIS TIL KUN 3.669 MDL.!

Et-plans bolig med egen carport og redskabsrum, lige udenfor indgangen. Opført i 2003 i flotte røde hårdtbrændte sten, og med tag i røde cementsten. Velanlagt lilIe og nem have foran boligen, og baghave primært anlagt med fliser. 96 veludnyttede kvm. Overalt gulvvarme. Vedligeholdelsesfrie træ-aluvinduer. Ældre- og handicapvenlig bolig med brede døre og ingen dørtrin. Andelsboligforeningen har professionel administration, solid kassebeholdning, og rigtig gode lån, som giver en billig husleje.

Udvendig:
Boligen er opført i pæne røde hårdtbrændte teglsten, og med afvalmet tag belagt med røde cementtagsten, afsluttet med zinktagrender. Hvide træ-alu vinduer, så man slipper for at bruge tid og penge på malerarbejde. Carport og redskabsrum, opført i en trækonstruktion med built-up tag med tagpap.

Indvendig:
Entre med garderobe og klinkegulv. Bryggers med fast bord med underskabe, højskab, dobbelt højskab med husets installationer, klinkegulv, samt vaskemaskine og tørretumbler. Soveværelse på 14 kvm. med to dobbeltskabe - og med plads til flere - samt laminatgulv. Værelse på 10 kvm. med et fast skab og laminatgulv. Stor vinkelstue med udgang til morgenterrassen - samt laminatgulv. Alt efter behov og ønske er der mulighed for at etablere endnu et værelse, ved at inddrage vinkel fra stuen. Badeværelse med diagnonalt klinkegulv, bruseniché, hvid sanitet og bord med vask og skabe. Køkken-alrum med hvidt inventar med bøgekanter - samt glaskarnap med fint lysindfald. Herfra udgang til aftenterrassen. Overalt ludbehandlede trælofter og gulvvarme.

BILLIG HUSLEJE - MED EN RIGTIG GOD FINANSIERING.