Vester Gjesingvej 24, 6715 Esbjerg N

PRISFORNUFTIG VILLA I GL. GJESING

MED MULIGHED FOR TILBYGNING, PÅ STOR OG SKRÅNENDE GRUND

Beliggende på V. Gjesingvej - med få hundrede meter til Vitaskolen, og Esbjerg Storcenter - sælger vi regulær et-plans villa med muret garage.
Boligareal på 97 kvm. samt garage og redskabsrum på i alt 36 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1969, er løbende vedligeholdt med blandt andet nyere zinktagrender, nyere gavle i Iverplank, garageport og udvendige døre. Alt fra 2011.
I dag fremtræder villaen med facader i gule teglsten, med trævinduer, mens taget er belagt med Decra stål. Den 1215 kvm. store grund er anlagt med en flisebelagt indkørsel, en nem forhave, samt en ugeneret og solvendt baghave med fliseterrasse. Baghaven byder på en skrånende grund, med masser af muligheder for at integrere både leg, afslapning og grønne træer.
Ønsker man på et tidspunkt at om- og tilbygge villaen, er det oplagt, at lade sig inspirere af den store og skrånende grunds mange muligheder.

Indvendig:
Vindfang med ny fordør, rustikloft og parketgulv. Gæstebadeværelse med bruseniche, hvid sanitet, og klinkegulv. Køkken med lyse HTH-elementer fra 1998, spiseplads, vinylgulv og gipsloft. Opholdsstue, naturligt opdelt i en spise- og hyggeafdeling, med rustikloft, parketgulv (enkelte steder defekt), samt udgang til haven. Badeværelse med hvid sanitet, badekar med bruser, klinkegulv og gipsloft. Soveværelse med skabsvæg, parketgulv, gipsloft og udgang til haven. To børneværelser - begge med parketgulve under tæppebelægningen - det ene med to fast skabe. Bryggers med fast bord, vask, vinylgulv, gipsloft og nyere bagdør.

EN SPÆNDENDE MULIGHED I GL. GJESING - OG TIL EN PRIS HVOR ALLE KAN VÆRE MED.