Plantagevej 13, Hjerting, 6710 Esbjerg V

165 ETAGEMETER - ATTRAKTIVT BELIGGENDE I "GAMMEL" HJERTING

På Plantagevej - en attraktiv adresse i Hjerting, og med kort afstand til stranden, skolen, indkøb og Strandpromenaden - sælger vi solid og regulær villa.
Boligareal på 95 kvm., kælder på 53 kvm., udestue på 17 kvm., samt garage på 22 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1966, og løbende renoveret, fremtræder i dag pæn og indflytningsklar med facader i røde mursten, med vedligeholdelsesfrie PVC-vinduer, der alle er skiftet i perioden fra 2003 til 2012, mens taget er belagt med bølgeeternit. Garagen er opført i en trækonstruktion, med automatisk portåbner, mens taget her er built-up. Den 703 kvm. store grund byder blandt andet på en nem, flisebelagt forhave, en flisebelagt indkørsel, samt en hyggelig baghave med stor træterrasse, og flere hyggelige lækroge.

Invendig:
Stueplan:Vinkelentré med træloft, laminatgulv, garderobe og nedgang til kælderen. Dejligt køkken-alrum med moderne HTH-elementer fra 2008, rustiklofter med indbygget spotlys og laminatgulv. Fra alrummet er der udgang til udestuen, der er med et stort glasparti til haven, og med klinkegulv. Når man længes efter lyse dage, er det ofte udestuen der samler familien. Stor og hyggelig vinkelstue med parketgulv, og panelloft. I stuen er der fin mulighed for at etablere, eksempelvis et ekstra børneværelse. Moderne badeværelse, renoveret i 2013, med bruseniché, hvid sanitet, og opvarmet klinkegulv. Soveværelse med gulvtæppe, og gipsloft.
Kælder: Vaskerum med fast bord. Toilet med pudset loft og klinkegulv. To gode disponible rum - begge med fjernvarme. Mindre viktualierum. Der er både udvendig og indvendig nedgang til kælderen.

En spændende mulighed for at bo i Hjerting - og til en skarp pris under den offentlige ejendomsvurdering.