Darum Kirkesti 12, St. Darum, 6740 Bramming

FLOT MODERNISERET VILLA - ST. DARUM

Centralt beliggende i byen - på tryg og lukket villavej og tæt på den pragtfulde vadehavsnatur - sælger vi moderne og indflytningsklar et- plans villa.
Gennem de senesteår er villaen udvendig renoveret med nyt tag og vinduer, og indvendig med blandt andet køkken, badeværelse, lofter, gulve, skabe og lyse farver.
Boligareal på 113 kvm., samt ca. 32 kvm. kombineret carport og redskabsrum.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1971, fremtræder pæn og velholdt med facader i røde mursten, med vedligeholdelsesfrie PVC vinduer, samt et solidt Decra tag fra 2001. Carporten er opført i en trækonstruktion, mens taget her er belagt med lyse plader. Den 1.118 kvm. store grund byder på en grusbelagt forhave - med ekstra P-pladser til campingvogn, trailer eller firmabil. Dertil kommer en særdeles indbydende og velplejet have, med stor solvendt fliseterrasse. Her er rigtig god plads til børneleg og boldspil.

Indvendig:
Kombineret bryggers og entré med klinkegulv, og fast bord med vask. Moderne køkken med lyse elementer fra 2007, vinylgulv, god spiseplads, og alt i hårde hvidevarer. Vinkelstue, med flot lysindfald fra stort vinduesparti, med brændeovn og laminatgulv. Fra stuen er der udgang til haven. Pænt og lyst badeværelse med bruseniché, hvid sanitet, og opvarmet klinkegulv. Mellemgang med nyere laminatgulv og garderobeskabe. Soveværelse med nyt træloft fra 2015, laminatgulv model ask og tre nye skabe. To gode børneværelser - begge med nye lofter, gulve og faste skabe.

Lidt om St. Darum;
Byen er kåret som en af Danmarks smukkeste landbyer, og med rette. Kombinationen af den pragtfulde vadehavsnatur og det velbevarede bymiljø, med blandt andet 50 gamle marskgårde, skaber et charmerende, trygt og aktivt miljø for byens borgere.
Byens særlige fokus på børnene, har gjort Darum til Børneby.
Skole, børnehave, SFO, og ungdomsklub er samlet i én enhed, og det skaber trykhed i overgangene mellem de forskellige tilbud.

HER ER ET GODT TILBUD TIL ET UNGT PAR.
DET ER PRISFORNUFTIGT, INDFLYTNINGSKLART OG PERFEKT FOR BØRN.