Grønlandsparken 62B, 6715 Esbjerg N

MANGLER DU ET STED AT BO? - inden jul ..........

Egen rækkevilla til kun kr. 4.153 mdl.

Ring til Per Fæster på 2159 2018
og hør mere....


INDFLYTNINGSKLAR RÆKKE-VILLA VED KREBSESTIEN
Beliggende i Gjesing Nord - op til store grønne arealer og Krebsestien - sælger vi 71 velindrettede kvm. bolig, nymalet og klar til omgående overtagelse og indflytning. Helt lukket, ugenert og solvendt, lille have med terrasse. Cykelrum og vaskeri fælles med to naboer. Tæt på skole, indkøb med Esbjerg Storcenter, Bilka m.m. indenfor kort afstand, enten i bil, bus eller via et super net af gang- og cykelstier.

Udvendig.
Denne række-villa er en del af Ejerforeningen Grønlandsparken 50 A - 68 C, der består af 45 boliger. Denne bolig er forskudt for og sammenbygget med boliger på hver side. Herved opnår man en mindre have og udenomsareal, ligesom det kan give en besparelse på varmeudgiften. De udvendige facader fremstår i brune teglsten, taget er belagt med bølgeeternitplader, mens gavlene er blevet beklædt med vedligeholdelsesnem Iver-plank. Husdyr er tilladt, men ikke udlejning.

Indretning: Vinkelentré med pænt laminatgulv med "flise-look", ludbehandlet træloft og et fast skab. Spisekøkken velforsynet med skabe og alt i hvidevarer, med hvidlakeret inventar og tilsvarende gulvbelægning i "flise-look" samt træloft. Dejlig og lys stue med nyere kvalitets tæppe, hvidmalet træloft og udgang til terrassen.13 kvm. soveværelse med tre faste skabe, tæppebelægning og hvidmalet panelloft. 7 kvm. værelse med et fast skab, tæppebelægning og hvidmalet panelloft. Badeværelse med fliser fra gulv til loft (lysegrå), hvid sanitet, klinkegulv, bruseniché og hvidmalet træloft. Overalt gedigne hvide fyldningsdøre, ligesom samtlige gardiner medfølger.

EN INDFLYTNINGSKLAR BOLIG - EVT. MED OMGÅENDE OVERTAGELSE !