Skoletoften 110, Guldager, 6710 Esbjerg V

EKSKLUSIV OG MODERNE ANDELSBOLIG - GULDAGER

Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere - måske Esbjergs flotteste andelsvilla - fritliggende, seniorvenlig, og med høj kvalitet overalt.
Boligareal på 100 kvm., samt integreret vognport med stort hobbyrum på i alt 40 kvm.

Udvendig:
Boligen, der er opført i 2008, fremtræder præsentabel med moderne, farvetonede gule mursten, med lyse trævinduer, mens taget er belagt med grå cementtagsten. Vognporten og det store hobbyrum, er flot og harmonisk integreret under boligens tag. Hobbyrummet er fuldt isoleret og er med fast bord, vask og afløbsforhold, og benyttes blandt andet som bryggers. Haven er et kapitel for sig. Med stor entusiasme, knofedt og sans for detaljerne, har sælger anlagt en romantisk og smuk lille have. Hovedvægten er lagt på hyggelige lækroge og fantastiske terrassemiljøer. Ugeneret, solvendt og med masser af flotte flisebelægninger.

Indvendig:
Entré, kombineret med et mindre hjemmekontor, med garderobe, faste skabe og klinkegulv. Flot køkken-alrum med lyse elementer, alt i hårde hvidevarer, massiv teaktræsgulv, indbyggede spotlys, glasdøre og udgang til terrassen. Elegant opholdsstue med flot lysindfald fra stort hjørnevindue, indbygges spotlys og teaktræs plankegulv. Superflot badeværelse med bruseniché, hvid sanitet, specialbygget skabsarrangement, samt klinkegulv. Soveværelse med skabsvæg og skydelåger. Børneværelse med tre faste skabe. I begge værelser gedigne teaktræs gulve. Overalt i boligen er der lyse, pudsede gipslofter, og flere med indbyggede spotlys.

EN EKSTRAORDINÆR OG SMAGFULD BOLIG .
RING TIL BENT D. NIELSEN 75 45 40 00 - FOR EN FREMVISNING, OG BEDØM SELV.