Sædding Strandvej 105, 6710 Esbjerg V

STRANDVEJS-VILLA MED PANORAMAUDSIGT

Her kan I få opfyldt drømmen om en fantastisk havudsigt, en panoramaudsigt af den helt rigtige, hvor man kan se lige så langt øjet rækker. Til Fanø, Langli, Skallingen og indsejlingen - en udsigt der er helt uden forstyrrende bygninger og beplantninger. En udsigt ingen kan tage fra jer. Fra en helt lukket balkon kan I følge tidevandets skiften, solende sæler på Langli, fantastiske solnedgange, og årstidernes mangfoldighed, der altid bringer nye oplevelser. Og det uanset vind og vejr. Villaen er indrettet med store rum, lige fra den præsentable hall til værelser på 11 - 20 kvm. I stueplan stort køkken-alrum, to komplette badeværelser med et på hver etage. Arkitektegnet forhave, flisebelagt baghave og nyanlagt indkørsel.

Udvendig:
Villaen er opført i 1972 med facader i hvide kalksandsten, med sprossede vinduer, mens taget er belagt med k-21 teglsten. I 1988 er 1.salen indrettet til bolig. Den dobbelte carport og redskabsrum er opført i tilsvarende kalksandsten, og med builtup tag. Med hjælp fra havearkitekt er der anlagt en flot og anderledes forhave, en bred indkørsel og en praktisk "gård", hvor der er god plads til at vende bilerne. Der er således ikke meget havearbejde for en kommende ejer.

Indvendig:
Stueplan:Præsentabel hall med opvarmet klinkegulv, dobbeltskab og spindeltrappe til 1.sal. Spisestue med tæppebelægning, udgang til den vestvendte terrasse og foldedør til køkken-alrummet. Her laminatgulv, udgang til terrassen mod nordvest, hvidt inventar med bøgekanter, kogeø m.m. Alt efter ønske og behov kan stue og køkken-alrum lægges sammen og dermed skabe et fantastisk familierum. To værelser på hver 13 kvm., med tæppebelægning og faste skabe. Fra det ene værelse direkte adgang til badeværelset. Her opvarmet klinkegulv, bord med underskabe og vask, nyere toilet og bruseniché. Bryggers/baggang med opvarmet klinkegulv, skabe og bord med vask.
1.sal: Rummeligt repos med tæppebelægning. Vinkelstue med tæppebelægning og udgang til balkon (udestue) med den mest fantastisk udsigt. Badeværelse med opvarmet klinkegulv, bruseniché med skydelåger, hvid sanitet og fliser fra gulv til loft. Meget stort værelse på 20 kvm. med mange faste skabe. Værelse på 11 kvm. med tæppebelægning og pengeskab af mærket "Diamond Safe".
Overalt ludbehandlede trælofter.

MODERNISER ELLER BYG NYT -
VALGET ER NATURLIGVIS JERES!