Nybyvej 25, Rindby, 6720 Fanø

STORT, STEMNINGSFYLDT, OG MEGET VELHOLDT SOMMERHUS PÅ FANØ

Sælges nu på særdeles prisfornuftige vilkår, nemlig kr 350.000 under den offentlige ejendomsværdi.

Velkommen til det skønneste sommerhus - attraktivt beliggende mellem græsklædte klitter - og med kun 500 meter fra Vestkystens skønneste badestrand, men samtidig også tæt på Nordby. En dejlig by, med "puls" hele året, og hvor der er et blomstrende kulturelt liv, hyggelige restauranter og masser af spændende butikker og indkøbsmuligheder.
Boligareal på 91 kvm. samt 28 kvm. kombineret carport, hobby- og bryggersrum.

Udvendig:
Huset er opført i 1995 og tilbygget i 2009, med en flot integreret carport, samt hobby- og bryggersrum. I dag fremtræder ejendommen som en flot harmonisk helhed, med træbeklædte facader, lyse trævinduer, mens taget er belagt med flotte, røde cementsten. Tilbygningen fra 2009 er opført i helt tilsvarende kvalitetsmaterialer. Sommerhuset er skønt placeret på den 1.883 kvm. store klitgrund, og rundt om hele huset, er der anlagt dejlige træterrasser. Mod øst kan man nyde morgenkaffen, mod syd sommersolen, og endelig er der god plads til grill og aftenhygge på de store, vestvendte terrasser.

Indvendig:
Entré med klinkegulv og to faste skabe. Pænt køkken med lyse AUBO-elementer, halvmur til stuen, og udgang til terassen. Dejlig opholdsstue, naturligt opdelt i en spise- og hygge afdeling, med flot lysindfald fra et stort vinduesparti, brændeovn, gulvtæppe og udgang til en overdækket vestvendt terrasse. Flot og moderne badeværelse, med en wellnessafdeling bestående af spabad, sauna og bruseniche. Badeværelset er med hvid sanitet og naturligvis med opvarmet klinkegulv. Tre store soveværelser - alle med dobbeltsenge, faste skabe, og gulvtæpper. I alt 6 gode sovepladser. Separat hobbyrum og bryggers med fast bord og vask. Overalt i huset er der ludbehandlede trælofter.

ET RIGTIGT FAMILIEHUS, MED DEN ÆGTE SOMMERHUSSTEMNING. HUSET HAR ALDRIG VÆRET UDLEJET - DET FORNEMMER MAN STRAKS.