Ulkjærvej 27, 6771 Gredstedbro

MODERNISERET VILLA I GREDSTEDBRO - TIL KUN 725.000 - med nyere vinduer, tag, døre og tagrender fra 2010

Centralt beliggende i Gredstedbro by - med få minutters gang til skole, børnehave, Daglí Brugsen, og Gredstedbro Station - sælger vi pæn og indflytningsklar et-plans rødstensvilla. Boligareal på 75 kvm. samt carport på 18 kvm.

Udvendig: Villaen, der er opført i 1966, fremtræder pæn og velholdt med facader i røde mursten, med flotte hvide trævinduer fra 2010, nyere tagrender, samt et nyere og gedigent cementstenstag fra 2010. Den 763 kvm. store grund er velanlagt og indbydende, med en bred flisebelagt indkørsel - nyanlagt i 2011 - en mindre og nem forhave, samt en lukket og solvendt baghave, med en stor træterrasse. Her kan man helt ugeneret nyde sommersolen - og for børnene masser af plads til leg og boldspil. Carporten er opført i en trækonstruktion, mens taget her er built-up. Carporten er lukket med en dør, og benyttes i dag som et godt udhus.

Indvendig:
Entré med garderobeskab, og glasdør til stuen. Flot og moderne badeværelse med vandskurede vægge, bruseniché, hvid sanitet og opvarmet klinkegulv. Pænt køkken med malede elementer, alt i hårde hvidevarer, vinylgulv og i delvis åben forbindelse med stuen. Hyggelig opholdsstue med laminatgulv, og udgang til haven. Stort moderniseret bryggers/baggang med opvarmet klinkegulv og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Overalt ludbehandlede trælofter.

Helt perfekt til et ungt par eller en enlig - og på alle måde et godt og fornuftigt alternativ til at bo til leje.
Ring til Bent D. Nielsen - 75 45 40 00 - for en fremvisning. Du vil ikke blive skuffet.