Fåborgvej 103, Fåborg, 6818 Årre

170 KVM. LAND-VILLA MED 4 HA. JORD TIL KUN KR. 1.198.000 - OG KUN 2½ KM. TIL AGERBÆK

Drømmer du om at bo på landet, men alligevel ønsker byens bekvemmeligheder, som får hverdagen til at fungere, så har vi et godt tilbud: Kun kr. 1.198.000 for 170 kvm. land-villa samt 4 ha. jord. Beliggende med kun 1 km. og 2½ km.til henholdsvis Fåborg og Agerbæk via nyanlagt cykelsti. Her er masser af frisk luft og åbne vidder. Villaen ligger fint tilbagetrukket fra vejen, og er på de øvrige sider omgivet af åbne marker. Udover boligen er der et udhus (tidligere stald) på 38 kvm. samt en dobbelt carport - alt beliggende på ca. 4 ha jord. For tiden udlejes en del af jorden for kr. 11.000 p.a., men aftalen kan opsiges. Vi kan fremhæve: Træ-aluvinduer fra 2011, i stuerne nyere trægulve med isolering, brændeovn, gasfyr, to toiletter, 4 soveværelser, evt. 5 - alt efter eget ønske og behov. Et hyggeligt og charmerende hus, klar til overtagelse. Agerbæk byder på skole til og med 9. klasse, SFO, børnehave, købmand, brugs, lægehus o.m.a.
Udvendig:
Både villa og udhus fremstår med pudsede og malede facader, mens taget er bølgeeternitplader. I 2011 er alle vinduer og døre i villaen skiftet til tilsvarende træ-aluprodukter. Dobbelt carport fra år 2000 på 38 kvm., opført i en trækonstruktion med Decratag. Pæn anlagt indkørsel belagt med granitgrus, stor græsplæne med frugttræer, og ikke mindre end tre terrasser, den vestvendte er overdækket. En ganske nem og pæn have, som danner en præsentabel ramme om ejendommen. Hele grunden er omkranset af høje træer i skel.
Indvendig:
Stueplan:Overdækket indgangsparti. Entré med klinkegulv og trappe til 1.sal. Bryggers med gasfyr, bord med vask, klinkegulv og god installationsplads til vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med opvarmet klinkegulv, hvid sanitet og bruseniché. Dejligt køkken-alrum med opvarmet klinkegulv, udgang til den vestvendte, overdækkede terrasse, inventar med bl.a. massiv træbordplade. Viktualierum/grovkøkken med hvidt HTH-inventar med bl.a. et højt udtræksskab. To hyggelige stuer en suite, den ene fungerer pt. som bibliotek. Stuerne er naturligt opdelt med en dobbeltglasdør, ligesom der er glasdøre fra begge stuer til køkken-alrummet. I stuerne gedigent trægulv fra 2001.
1.sal: Stort repos. 4 værelser, hvoraf det ene pt. anvendes som garderobe, med nyere skabe med skydelåger. Toilet med hvid sanitet og veluxvindue.
Overalt i villaen ludbehandlede trælofter.
Udhus/værksted/stald: En gammel og stort set autentisk stald. De 38 kvm. rummer mange muligheder for anvendelse, f.eks. som stald til smådyr, gildesal, et godt værksted m.m.

HER FÅR DU MEGET FOR PENGENE. TAG MED PÅ LANDET OG FÅ FRISK LUFT UNDER VINGERNE!
KAN EVT. OVERTAGES MED KORT VARSEL.

SE MERE HER OM FÅBORG:

FÅBORG BLEV I 2011 KÅRET SOM ÅRETS LANDSBY!