Søstjernen 72, 6710 Esbjerg V

OPFYLD FORÅRSDRØMMEN - KØB VILLA I FOVRFELD

Drømmer I om at bo i Fovrfeld, tæt på det hele, midt i en i dejlig lukket og solvendt have, så se her: 125 kvm. rødstens-villa med 33 kvm. garage og gedigent havehus på 10 kvm. Villaen har bl.a. gæstetoilet, en lys vinkelstue med vinduesparti fra 2010 og en spændende have med skønne lækroge. Villaen er separatkloakeret. Fra villaen er der kun 50 m. til købmanden, ligesom der er mange gode busforbindelser indenfor få 100 m. Villaen er opført i 1974 af solid håndværksmester, og placeret fuldstændig perfekt på grunden, med en skøn solvendt terrasse. Facader er i røde glatte teglsten, mens det afvalmede tag er belagt med eternitskifer. Loftet er efterisoleret og giver villaen et energimærke "C" - og et beregnet årligt varmeforbrug på kr. 8.839. Dobbeltmuret med automatisk aluport.

Udvendig:
Villaen er opført i 1974 af en solid håndværksmester, og placeret fuldstændig perfekt på grunden, således at man har en skøn solvendt terrasse mod sydvest. Facader er i røde glatte teglsten, mens det afvalmede tag er belagt med eternitskifer. Loftet er isoleret med 300 mm rockwool bats, hvilket bl.a. har været med til at give huset et energimærke "C" - og et beregnet årligt varmeforbrug på kr. 8.839. Garagen er dobbeltmuret med facader i røde teglsten, mens taget er built-up. Der er monteret automatisk aluport. Havehus på 9,9 kvm. opført i 2006 i en solid trækonstruktion med stålpladetag. Desuden cykelskur og drivhus. Haven er et helt kapitel for sig: Her findes bl.a. træer med aroma og ananas æbler, kirsebær- og blommetræer, ligesom der også er frugtbuske.
Indvendig:
Vindfang med vinylgulv og god garderobe plads. Stor entré med klinkegulv. Gæstetoilet med klinkegulv, inventar fra 2010, herunder et nyt toilet. Spisekøkken med klinkegulv og pænt malet inventar. Ved at inddrage vinklen fra stuen er det oplagt for en køber at udvide med et alrum, alt efter eget ønske og behov. Vinkelstue med tæppebelægning og udgang til terrassen. Værelse på 9 kvm. med tæppebelægning. Bryggers/baggang med klinkegulv, varmeinstallation med "varmeveksler" samt vandstik fra 2008. "Privat"-afdeling med to værelser og badeværelse. Begge værelser har tæppebelægning, ligesom det ene har fire indbyggede dobbeltskabe. Badeværelse med opvarmet klinkegulv, hvid sanitet, skabe og professionelt hvid-malede vægge. Mellemgang med laminatgulv og tre indbyggede skabe. Overalt hvide gipsplade lofter, dog panelloft i stuen - også hvidmalet.

SØGER I EFTER VILLA I FORVEFELD - MED EN DEJLIG OG LUKKET HAVE - SÅ HAR VI ET GODT TILBUD!