Hvidbjerg Strandvej 7F, 6857 Blåvand

SPÆNDENDE MULIGHED I BLÅVAND

Flot og nyere villa - med helårsstatus - men uden bopælspligt, og med ret til benyttelse som fritidshus.

Beliggende på Hvidbjerg Strandvej - tæt på Blåvand by, og med kort afstand til måske Vestkystens bedste badestrand - sælger vi indbydende lav-energi villa. Boligareal på 120 kvm., fritliggende carport på 22 kvm. samt et integreret udhus på 4 kvm.
På alle årstider er Blåvand meget mere, end en livlig sommerferieby. Et stort udvalg af dagligvarebutikker sikrer, at der er "puls" hele året. Området og landskabet omkring Blåvand by er unik, og man vil stortrives med naturoplevelser ved strand og skov. Naturoplevelser der både udfordrer og fornøjer.
En perfekt mulighed for parret, der søger kombinationen mellem helårsbolig og fritidshus.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 2011, fremtræder med fuldt isolerede træbeklædte facader, med hvide trævinduer, mens taget er belagt med sorte cementsten. Carporten er opført i en let stolpekonstruktion, med træbeklædt redskabsrum, mens taget her er et moderne buet pap/stål konstruktion. Grunden på 701 kvm., er anlagt med en bred indkørsel, stor solvendt og delvis overdækket terrasse, samt en dejlig, flisebelagt og helt lukket morgenterrasse. Her er absolut et minimum af havearbejde.

Indvendig:
Entré med klinkegulv. Veludstyret køkken med lyse elementer, klinkegulv, og halvmur til stuen. Dejlig opholdsstue, med flot lysindfald, laminat parketgulv, og med udgang til sydvestvendt terrasse. Gæstebadeværelse med bruseniche, hvid sanitet og klinkegulv. 22 kvm. stort aktivitetsrum med klinkegulv, og med plads til både billard og bordtennis. På dage, hvor vejret ikke "spiller med", er her god plads til at hygge sig indendørs med stort set alle former for spil. Fra aktivitetsrummet er der udgang til terrassen, og der er adgang til en skøn hems, der bl.a. byder på 2 ekstra sovepladser. Stort og eksklusivt badeværelse og wellness-oase, med lækkert spabad, adgang til sauna, bruseniche og hvid sanitet. Badeværelset indbyder til selvforkælelse og velvære. Soveværelse og to gode børneværelser - alle med faste skabe og laminat parket på gulvene.
I villaen ludbehandlede rustiklofter - flere med loft til kip, og gulvvarme overalt.

- også attraktivt for udlandsdanskere, der ønsker en repræsentativ base i Danmark.
- dokumenteretårlig lejeindtægt i 2016 på kr. 134.288. incl. elforbrug.