Tåsingevej 24, 6710 Esbjerg V

BEDST TIL PRISEN I FOVRFELD - PERFEKT TIL TRE !

Et godt alternativ til en andelsbolig. En villa og have, der kun kræver minimal vedligeholdelse. 13 kvm. muret hobbyrum, carport m.m.

Moderniseret et-plans villa med super beliggenhed for enden af lukket vej, mod grønt område og med kun 20 m. til skolen. Villaen er opført højt på grunden, og tilbagetrukket fra vejen, hvilket gør at man føler sig helt ugenert både inde og ude.

Indretningen er fleksibel, idet de nuværende to værelser og vinkelstue på enkel vis kan ændres, således at man får 4 værelser. Tillige kan entréen - alt efter ønske - ændres til kontor. Bryggerset er så flot, at det sagtens kan udfylde rollen også som entré. Sælger tilbyder at lave ændringerne uden udgift for køber.....

Indenfor de seneste 8-10år er villaen moderniseret med badeværelse med stor bruseniché og pænt inventar, bryggers med flot inventar, køkken i delvis åben forbindelse med stuen, ligesom entréen er moderniseret med pænt inventar. Der er i 2010 monteret hvide vinduer, murede sålbænke og granit bundstykker.

En del af det tilhørende udhus er dobbeltmuret, isoleret og opvarmet - kort sagt i boligkvalitet. Det er derfor velegnet til mange forskellige formål, såsom hjemmekontor, hobbyrum, værksted, "drengerøvsrum", frisørsalon, ja kun fantasien sætter grænser. Indvendigt areal 13 kvm., højt til loftet med ensidig hældning og vandskurede vægge. Der er i alt 50 kvm. carport og udhuse.

Udvendig:
Enkel og nem forhave samt indkørsel belagt med fliser helt ind i carporten. Villaens facader og gavle fremtræder i røde teglsten, mens taget er belagt med eternitskifer. Professionelt nymalet med garanti. Stor flisebelagt terrasse mod vest. Mindre græsplæne, overdækket terrasse og drivhus. Lysthus med udekøkken. Carport med udhus, der er opdelt i tre rum: Stort opvarmet hobbyrum/værksted, viktualierum og redskabsrum. Carport og udhus er opført dels i teglsten, dels i en trækonstruktion, begge med Decratag.

Indvendig:
Pæn vinkelentré med tæppebelægning på parketgulv samt skabe og skuffer med praktisk siddeplads, når skoene skal af og på. Flot badeværelse med opvarmet diagonalt klinkegulv, hvid sanitet, stor bruseniché, elventilation og pænt inventar med forsænket håndvask. Soveværelse med skabsvæg fra gulv til loft med moderne skydelåger fra 2010 samt tæppebelægning på parketgulv. Værelse med tæppebelægning på parketgulv og ludbehandlet træloft med spots, samt dobbelt skab. Køkken i åben forbindelse med stuen, inventar med farvede låger med massive trækanter. Her korkgulv og ludbehandlet træloft. Dejlig og lys vinkelstue, naturligt opdelt i en spise- og opholdsstue. Her parketgulv, træloft og udgang til terrassen. Moderne bryggers med opvarmet klinkegulv og god bord- og skabsplads. Overalt gedigne bøgetræsdøre. I flere rum lyddæmpende troldtex lofter.

BOOK EN TID PÅ 7545 4000 - OG KOM MED UD OG SE EN UTROLIG FLEKSIBEL VILLA !