Jeppesvej 38, Houstrup, 6830 Nørre Nebel

STORT MURSTENS FRITIDSHUS - MED FLOT UDESTUE OG FRITLIGGENDE ANNEKS - NU NEDSAT MED KR. 500.000.

Beliggende for enden af blind vej - på kuperet naturgrund i Houstrup - sælger vi gedigent og rummeligt fritidshus. Boligareal på 97 kvm., pragtfuld udestue på 22 kvm., opført i 2011, samt et fritliggende og charmerende anneks på 15 kvm.

Udvendig:
Huset, der oprindeligt er opført i 1975 og senest tilbygget i 2011, fremtræder i dag præsentabelt med udvendige facader i rød/brune teglsten, med sprossede PVC-vinduer, mens taget er et såkaldt "Grønt tag". Her er græstørv lagt på et undertag af eternit. En harmonisk helhed, der arkitektonisk passer perfekt ind i den kuperede naturgrund.
Den 7-kantede udestue er opført i store glaspartier, med vedligeholdelsesfrie PVC-rammer, samt et flot listepaptag. Fritliggende anneksbygning, opført i træ og med paptag.
Dejlig naturgrund på 1.814 kvm., omkranset af høje træer, og med flere skønne terrasser, samt masser af gode lækroge. Overalt kan man fredfyldt, og helt ugeneret, nyde solen og naturen.

Indvendig:
Kombineret bryggers og entré med fast bord, vask, garderobe og opvarmet klinkegulv. Gæstetoilet med hvid sanitet og klinkegulv. Køkken-alrum med lyse elementer og opvarmet klinkegulv. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, opvarmet klinkegulv, og dobbelt glasdør til terassen. Flot og moderne badeværelse med bruseniche, spabad, separat sauna, hvid sanitet, og naturligvis med opvarmet klinkegulv. Stort soveværelse med dobbeltseng, faste skabe og gulvtæppe. To værelser - begge med faste skabe - det ene med køjesenge, det andet med dobbeltseng. I alt 6 gode sovepladser. Overalt ludbehandlede trælofter. Udestuen er med flot lysindfald, opvarmet klinkegulv og udgang til terrassen.
Dertil kommer anneksbygningen med yderligere to sovepladser, med fast skab og indlagt strøm, og på alle måder et godt supplement til fritidshuset.

Lidt om Houstrup:
Naturen i Houstrup er enestående. Her kan man gå en travetur gennem Blåbjerg Plantage, klitterne og de 3 km. ud til Houstrup Strand. I det hele taget er Houstrup et rigtigt dejligt sted for naturelskere. Er man til lidt mere action, indbyder området til såvel ridesport og mountainbike, og "vandhundene", ja de skal naturligvis besøge det store vandland SeaWest, der kun ligger ganske få kilometer fra Houstrup.

SKAL SÆLGES NU - OG TIL EN PRIS LANGT UNDER DEN OFFENTLIGE EJENDOMSVÆRDI.
RING TIL BENT D. NIELSEN 75454000 - OG HØR NÆRMERE.