Sandgaden 10, St. Darum, 6740 Bramming

BO FOR EN NETTO HUSLEJE PÅ KUN KR. 3.500 MDL. - I ST. DARUM - KUN 15 MIN. FRA ESBJERG

Her får man virkelig meget for pengene: En solid og velholdt villa - med en attraktiv beliggenhed overfor en lille skov, tennisbane og skole. Denne lille skov er privatejet og er på 9,5 ha., ejet af bl.a. villaens ejer. Velholdt villa med bad fra 2003, muret garage på 27 kvm., samt en velanlagt og solvendt have. Darum er som et "smørhul" rent geografisk med kun 13 km. til Esbjerg, 11 km. til Ribe og kun 6 km. til Bramming. Bolig og garage er løbende blevet holdt godt vedlige af de nuværende ejere, som har boet i villaen siden 1981. De har bl.a. skiftet flere vinduer i 2002, ligesom garagetaget er renoveret i 2009. Familien, som består af to voksne, har et årligt olieforbrug til opvarmning på 1.100 liter, svarende til en udgift på kr. 10.255. Her til kommer forbrug af ca. 10 kbm. brænde til husets brændeovn. Det er bestemt ikke dyrt, når man ikke kan få fjernvarme!

BO FOR NETTO KR. 3.500 MDL. - ELLER MÅSKE BILLIGERE:
Hvis I har råd til at spare kr. 1.500 op hver måned, eller måske benytte beløbet til at betale afdrag med, så kan I bo for en reel nettohusleje på kr. 3.500 - et beløb som sagtens kan konkurrere med en lejebolig. Hvis I vælger lån med variabel rente, så kan huslejen blive endnu lavere!

Udvendig:
Villaen er opført i 1964 - oprindeligt som lærerbolig, så vidt det erfares. Facaderne fremstår i røde glatte teglsten, mens taget er det oprindelige bølgeeternittag, Garagen er ligeledes opmuret i røde teglsten, taget her er built up, og der er monteret en automatisk aluport. En god bred garage med bl.a. fyrrustikloft. Indkørslen er udlagt i grus, suppleret med et pænt anlæg af diagonale fliser foran villa og garage, der samtidig udgør en østvendt morgenterrasse. 12 kvm.overdækket terrasse mod vest - med udgang fra stuen. Velanlagt have mod åbne marker, anlagt med græsplæne, bede og træer. Dobbelt låge fra haven mod nord, hvor der er god plads til båden eller campingvognen. Hele haven er omkranset af hæk med trådhegn. Desuden et solidt men ikke-godkendt haveskur på 12 kvm. til f.eks. haveredskaber.

Indvendig:
Vindfang med vinylgulv (kan evt. lægges til køkkenet). Spisekøkken med vinylgulv, HTH-egeinventar, fast bord og bænk. Vinkelstue med tæppebelægning på bøgeparketgulv og udgang til den overdækkede terrasse. Soveværelse med tæppebelægning på bøgeparketgulv og fire indbyggede skabe. To børneværelser, begge med tæppebelægning på bøgeparketgulve og hver med et indbygget skab. Badeværelse moderniseret i 2003 med opvarmet diagonalt klinkegulv, panelloft med halogenspots, bruseniché, håndklædetørrer, vask i bordplade og skabe. Bryggers/varmerum med oliefyr samt bord med vask og skabe. Lille gang mellem garage og bryggers til bl.a. opbevaring af sko og overtøj. Stort depotrum/viktualierum med mange muligheder for anvendelse.

St. Darum - byen bag diget: Byen ligger som en perle midt mellem Esbjerg, Bramming og Ribe. Disse byer kan nåes indenfor 10-15 min. kørsel - motorvejen på bare 10 min. Darum er en meget aktiv landsby, og tilbyder en bred vifte af foreninger, børnepasning, skole og idrætsfaciliteter. Darum Kultur- og Fritidscenter danner rammen om mange arrangementer, dels private og dels i foreningsregi. 50 gamle marskgårde præger bybilledet, den gamle kirke fra 1100-tallet og ikke mindst den gamle præstegård fra 1722. Darum børneby består af skolen med 115 elever, fra 0. til 6. klasse, børnehaven med 43 børn, SFO og klub. Fysisk ligger bygningerne ved siden af Kultur- og fritidscentret, den lokale stadion og en lille skov. Med stor succes mødes på børn og lærere på tværs af aldersgrænser, så børnehavebørnene på en smidig måde bliver sluset over i skolen - en skole som i øvrigt blev kåret som kommunens bedste i 2013!

Darum - byen bag diget - og Danmarks 3. smukkeste landsby.