Kirkegade 33, Alslev, 6800 Varde

HOBBYEJENDOM - MED 14 HA. JORD - I NATIONALPARK VADEHAVET OG NED TIL VARDE Å

Naturskønt beliggende på Kirkegade i udkanten af Alslev by - tæt på indkøb, skole og børnehave - sælger vi ældre landejendom, der trænger til en gennemgribende renovering. Alternativt til nedrivning, med henblik på opførelse af nyt landsted, beliggende i smukke naturomgivelser.
Boligareal på 94 kvm., samt udbygninger på i alt 503 kvm.

Udvendig:
Stuehuset, der er opført i år 1900, fremtræder med facader i pudset murværk, med ældre trævinduer, mens taget er belagt med bølgeeternit. Stuehuset er tilsluttet offentlig kloak, og der er indlagt byvand.
Staldbygning på 155 kvm., opført i år 1900. Staldbygning på 138 kvm., opført i 1965 i røde mursten. Garage/udhus på 70 kvm., opført i 1940. Maskinhus på 140 kvm., opført i 1965.
Af det samlede jordareal på i alt 14 ha., er de 3,6 ha. beliggende ved ejendommen. Arealet er særdeles anvendelig til f.eks hestehold, eller andre former for hobbydyr. Dertil kommer 1,1 ha., beliggende i udkanten af Alslev by. Endelig er de resterende godt 9 ha. beliggende i Varde Ådal, der i dag er en del af Nationalpark Vadehavet. Jordarealet, direkte ned til Varde Å, rummer store naturværdier, blandt andet i form af et rigt dyreliv.

Indvendig:
Stuehuset byder på et køkken med ældre elementer, pladeloft og vinylgulv. Opholdsstue med synlige loftsbjælker og betongulv. Ældre badeværelse med hvid sanitet. Soveværelse og børneværelse - begge med faste skabe. Bryggers og fyrrum. Stuehuset lever ikke op til nutidens standard og forventninger til beboelsesrum.

Landbrugsstøtte:
Ejendommen modtager p.t. et årligt tilskud på kr. 54.000. Halvdelen, ca. kr. 25.000, udbetales under ordningen for "Miljøvenlige jordbrugsforanstaltninger", og bortfalder med udgangen af 2018, mens den resterende del udbetales som almindelige betalingsrettigheder, som fortsætter indtil videre.

ER DRØMMEN AT SKABE ET SPÆNDENDE LANDSTED, I PRAGTFULDE OMGIVELSER , SÅ ER HER EN RIGTIG SPÆNDENDE MULIGHED.