Tradsborgvej 61, 6731 Tjæreborg

NATURSKØNT LANDSTED MED 2,6 HA. JORD - TJÆREBORG

Med den skønneste beliggenhed på Tradsborgvej - tilbagetrukket fra offentlig vej og tæt på både Tjæreborg og Esbjerg - sælger vi ældre landejendom. Stuehuset er "træt", og en gennemgribende renovering, ville være påkrævet. Alternativt kan en ny ejer vurdere på nedrivning, med henblik på opførelse af et nyt stuehus.
En fantastisk mulighed, i smukke naturomgivelser, og med egen jord, beliggende rundt om ejendommen.
Boligareal på 105 kvm. Garage på 26 kvm. Stald- og ladebygninger på i alt 270 kvm.

Udvendig:
Stuehuset: Opført i 1890, og fremtræder i dag med pudsede facader, ældre vinduer, mens taget er belagt med bølgeeternit. Stuehuset er tilsluttet offentlig vandforsyning, og med afløb til egen septiktank.
Stald- og ladebygningen: Opført i år 1928, med facader i pudset murværk, mens taget her er belagt med stålplader. Ejendommen har desuden egen, og godkendt, vandboring, der kan benyttes til markvanding.
Jordareal på 2,6 ha.: Arealet er smukt beliggende rundt om ejendommen. Her er plads til heste og andre hobbydyr, og jorden er særdeles velegnet til såvel afgræsning som slet.

Indvendig: Stuehuset lever ikke op til nutidens standard og forventninger til beboelse. Det tjerner derfor intet formål, at beskrive den nuværende indretning. Stuehuset sælges med henblik på nedrivning, hvorfor der ikke skal udarbejdes Energimærke på bygningen.

HER ER EN SJÆLDEN MULIGHED FOR AT REALISERE DRØMMEN OM SELV AT SKABE DET PERFEKTE LIV PÅ LANDET - OG ALLIGEVEL BO TÆT PÅ BYEN.
RING TIL BENT D. NIELSEN PÅ 75 454000 - OG HØR NÆRMERE.