Mandø Byvej 10, Mandø, 6760 Ribe

HISTORISK EJENDOM PÅ MANDØ - MED UDBYGNINGER OG GRÆSFOLD

Her er muligheden for at træde et skridt tilbage fra det hektiske hverdagsliv på fastlandet - for i stedet at bo på en af Danmarks fredeligste øer - nemlig Vadehavsøen Mandø.
Beliggende centralt i byen på Mandø - nabo til Dagli´Brugsen og Mandø Museum og med få hundrede meter til Vesterhavet - sælger vi en kombineret villa og landejendom. Boligareal på 112 kvm., integreret baghus på 37 kvm. samt fritliggend stald- og ladebygning på i alt 281 kvm.

Udvendig: Stuehuset, der er opført i 1718, fremtræder i dag særdeles charmerende med facader i røde mursten, sprossevinduer med termoglas, mens taget er belagt med bølgeeternit. Stald- og ladebygningen er ligeledes opført i mursten, med en højport i gavlen, mens taget er belagt med eternitplader. Stort grundareal på 2.925 kvm., der blandt andet byder på en lille gårdhave, samt en indhegnet græsfold tæt ved ejendommen, hvor der er plads til en hest eller andre hobbydyr.

Indvendig:
Entré med trappe til 1. sal. Autentisk køkken med oprindelige køkkenskabe, klinkegulv og træloft med synlige bjælker. Spisestue med plankegulv, bjælkeloft og brændeovn. Hyggelig opholdsstue med bjælkeloft og plankegulv. Badeværelse med hvid sanitet, vægbruser, træloft og vinylgulv. Viktualierum med faste hylder. Soveværelse med plankegulv og bjælkeloft. Stort børneværelse med plankegulv og loft med synlige bjælker. 1. sal: Stort disponibelt rum med loft til kip, plankegulv og veluxvinduer. Badeværelse forberedt med alle installationer - men mangler den sidste færdiggørelse. Baghus: Fra boligdelen er der direkte adgang til baghuset, der i dag benyttes som fyrrum og depotrum.

Lidt om Mandø:
Mandø har fået lov at forblive næsten uberørt af turismen, og dette skyldes nok især, at trafikken mellem fastlandet og øen er afhængig af vandstanden. Låningsvejen giver normalt mulighed for kørsel 2 gange i døgnet, men turen kræver en særlig bevågenhed, for det er tidevandet der bestemmer "køreplanen". Mandø er med sine kun 8 km2 en af Danmarks mindste. Øen har 35 fastboende indbyggere, og et helt fantastisk natur- og dyreliv. Fra øen til fastlandet er der ca. 9 km.

En sjælden mulighed - hvis du vil bo midt i Vadehavet.