Midtparken 33, Arrild, 6520 Toftlund

FLOT SOMMERHUS FRA 2008 - NATURSKØNT I ARRILD FERIEBY

Attraktivt og idyllisk beliggende - med "skoven" som baghave, og med kort afstand til feriebyens mange faciliteter - sælger vi indbydende og moderne sommerhus. Boligareal på 88 kvm., samt integreret udhus på 7 kvm. Lejeindtægt for 2016 - opgjort til kr. 41.000.

Udvendig:
Sommerhuset er opført i 2008 i gedigne kvalitetsmaterialer og med mange spændende detaljer. Huset fremtræder særdeles præsentabelt med facader i sortmalet træbeklædning, med hvide trævinduer og lavenergiglas, stål tagrender, mens taget er belagt med flotte Danflock betonsten. 875 kvm. skøn grund, der byder på en stor - delvis overdækket - træterrasse, samt en dejlig græsplæne, med plads til børneleg og sommersjov.

Indvendig:
Entré/baggang med fast bord, tørretumbler og vaskemaskine. Køkken - i åben forbindelse med stuen - med lyse elementer, massiv bordplade, og alt i kvalitets hårde hvidevarer. Her er flot parketgulv og loft til kip. Stuen er med godt lysindfald, brændeovn, loft til kip, parketgulv og udgang til terrassen. Stort og superflot badeværelse med spabad, bruseniché, separat sauna, skabsarrangement, hvid sanitet, moderne keramiske vægfliser, samt opvarmet klinkegulv. Soveværelse med dobbeltseng og faste skabe. To gode værelser - begge med hver to enkeltsenge. I alt 6 sovepladser. Dertil kommer en charmerende alkove, hvor der er mulighed for to ekstra sovepladser.

Lidt om Arrild Ferieby:
Centralt beliggende - midt mellem Østkysten og Vestkysten og med kun 29 km. til den tyske grænse - er Arrild Ferieby et supergodt udgangspunkt for en aktiv familieferie. Feriebyen tilbyder en bred vifte af faciliteter, hvor vi især skal fremhæve det store svømme- og badeland, med et af Danmarks største vandrutchebane. Desuden er der restaurant, fiskesø, tennisbaner og rideplads. I den nordlige ende, er der anlagt en 9-hullers golfbane. En alsidig natur med eng, mose og store skovarealer, indbyder til en frisk løbetur.

SÆLGES PÅ SÆRDELES PRISFORNUFTIGE VILKÅR - NEDSAT MED KR. 200.000