Se det digitale energimærke

Landlystvej 194, Tarp

, 6715 Esbjerg N

1 / 31
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
3.698.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 185.000
Brutto
i
16.322
Netto
i
13.709
Boligareal 187 m²
Carport 47 m²
Grundareal 976 m²
Værelser 5
Byggeår 2010
Sagsnummer 180495
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 489
Ejendomsværdiskat 1.575
Renovation 179
Grundejerforening 117
Rottebekæmpelse 13
Husforsikring 301
Ejerudgifter i alt 2.674

HELT UNIK KVALITETS-VILLA - MED UGENERT BELIGGENHED I TARP

Her er en helt særlig chance for at købe en gedigen og moderne villa - en villa som sjældent kommer til salg på almindelige vilkår. Ejerne har været med fra første blyantsstreg hos arkitekten, fulgt byggeriet skridt for skridt, og har afsluttet deres byggeprojekt med en have, som kun skabes ved brug af de bedste have- og solarkitekter. Tilmed er villaen og haven indrettet således, at der stort set ingen indkigsgener er. Et andet mål har været at gøre opgaven med vedligeholdelse mindst muligt. Samtidig kommer I til at bo op til åbne vidder med flot udsyn fral både fra villa og terrasse. Fra villaen kun 400 m til skolen via cykel- og gangsti.

Udvendig:
Man ankommer til et flot forhave, belagt med fliser og med plads til otte biler. De to kan køre ind i carporten, hvorfra der er tørskoet adgang til villaens hoved- og bryggersindgang. Helmuret villa med Unika facade-teglsten fra Randers tegl, mens taget er belagt med Nubra Pro ædelengoberet tegl, afsluttet med arkitekttagrender i zink. Træ-alu-vinduer og -døre fra Ideal Combi.Muret dobbelt carport opført i samme materialer som villaen. 13 kvm isoleret redskabsrum, udvendig beklædt i Iver-plank og med samme tag som villaen. Indvendige vægge er beklædt med fyrrustik, og gulvet malet med skridsikkert epoxy. Via låge i væg er der adgang til et stort loft. Mellem carport og villa er der god plads til at trække cykler hen under hlavtaget.
Haven er et helt kapitel for sig selv. Ejerne har benyttet nogle af de bedste rådgivere og gartnere, så der er taget hensyn til både sol- og vindforhold, der giver den maksimale nydelse af haven, uden den kræver megen tid til vedligeholdelse. Flotte belægninger af fliser, afsluttet med en kant af brosten. Udvendige lamper overalt, forberedt plads til evt. solceller. Æble- og blommetræer, og meget mere.

Indvendig:
Indgang til villaens entré via glasdør. Herfra kommer man ind i villaens hjerte - det store køkken-alrum, med ovenlysvindue og flot lysindfald fra vinduer i begge facader, hvor især det store vinduesparti mod de åbne vidder giver en unik udsigt. Overalt flot inventar i hvid højglans med masser af detaljer. Praktisk viktualierum. Stor "køkken-ø" - samtalebord med granit bordplade. Alt i Siemens hvidevarer, bl.a. en diskret emhætteløsning. Flot klinkegulv og lydabsorberende troldtexlofter. Udgang til terrasse og have. Forældreafdeling: Soveværelse med velindrettet garderobe med skydelåger og god plads til omklædning. Herfra direkte adgang til elegant badeværelse med væghængt Geberit toilet, bruseniché, stor håndvask, skuffer og skabe. Hyggelig opholdsstue med stort vinduesparti mod marken og dobbelt glasdør til køkken-alrummet. Børneafdeling: Tre store værelser på 14, 14 og 10 kvm, alle med dobbeltskabe. Badeværelse med væghængt toilet, bruseniché og skabe. Bryggers med direkte udgang til carport, klinkegulv, vask og bord, mange skabe med skydelåger, hvor bl.a. vaskemaskine, tørretumbler diskret er gemt væk.

Ekstra villa-info:
Overalt vandskurede vægge, opvarmede gulve med klinker og hvidlakerede mat lak Timberland Slotsplank, timer-styret cirkulationspumpe til varmt vand, Danfoss A2 ventilationsanlæg, IHC-elinstallation, indbyggede LED-spots, massive døre (Swedoor) med stålgreb, skjulte ledninger til TV m.m.

Lidt om Tarp:
Tarp er en velfungerende by i udvikling - kun 10-15 min. fra Esbjerg centrum. Her er alt, hvad en moderne børne-familie har brug for: En god skole til og med 9. klasse, alle pasningsmuligheder for børn, et aktivt sportsliv med fodbold, håndbold, gymnastik, badminton m.m., ligesom man også kan blive spejder. Tarp byder også på Dagli'brugsen, Rema 1000, Bageri, frisører m.fl. Indenfor de seneste 8-10 år er her bygget rigtig mange villaer til unge familier, som bl.a. sikrer skolens fremtid.

Vi byder velkommen til en unik fremvisning for potentielle købere, som er købsparate. 
kontakt
Kongensgade 58A
6700 Esbjerg
 
Telefon:
+45
 75454000
CVR nummer:
35040323
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning