Se det digitale energimærke

Nørregade 110

, 6690 Gørding

1 / 28
1 / 2
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
848.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 45.000
Brutto
i
3.808
Netto
i
3.192
Boligareal 102 m²
Kælderareal 33 m²
Grundareal 827 m²
Værelser 4
Antal plan 2
Byggeår 1959 /1992
Sagsnummer 180470
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 364
Ejendomsværdiskat 475
Renovation 152
Rottebekæmpelse 3
Husforsikring 357
Ejerudgifter i alt 1.351

CHARMERENDE VILLA I GØRDING - EN FULL-SERVICE BY

I Gørding sælger vi rødstens-villa fra 1959; ombygget i 1992. 102 kvm bolig og 33 kvm kælder. Præsentabel entré med klinkegulv. Soveværelse og to børneværelser. Spisekøkken fra 1991 med lyst ludbehandlet inventar og opvarmet klinkegulv. Stue med parketgulv og udgang til terrassen. Pænt nyt badeværelse fra 2017. Kælder med tre gode rum - og med både ind- og udvendig adgang. Villaen er løbende renoveret: Flere vinduer i PVC, nyere tagrender og ny-muret vestgavl i 2011. Nyanlagt og nem solvendt have med stor terrasse og græsplæne. Forhaven belagt med fliser og granitgrus. Ny kloak med højvandslukker. Her får I gode rammer for hele familien - i et velfungerende og aktivt landsbysamfund. Gørding er en full-service by. Læs mere om Gørding her: www.gording.dk

Udvendigt:
Alle facader er i røde teglsten. Vestgavlen er af nyere dato. Taget blev skiftet i år 2000 med bølgeeternitplader uden asbest. Disse plader er desværre ikke særlig holdbare, hvorfor de skal skiftes indenfor de kommende år. Sælger er indstillet på at yde en økonomisk kompensation herfor. Foran villaen mødes du af gode parkeringsforhold med granitgrus, mens resten er belagt med pæne fliser. Tillige overdækket østvendt morgenterrasse. Den solvendte have er nyanlagt med en stor terrasse, græsplæne og nyplantet hæk.

Indvendigt:
Stueplan: Rummelig entré med diagonalt klinkegulv og ludbehandlet træloft. Pænt og velfungerende køkken med lyst ludbehandlet inventar, VOSS elkomfur og emhætte, ATLAS køleskab og Bosh opvaskemaskine. Her tillige diagonalt og opvarmet klinkegulv samt lyst loft med gipsplader. Møbleringsvenlig opholdsstue med parketgulv, ludbehandlet træloft og udgang til haveterrassen. Nyt lyst badeværelse fra 2017 med opvarmet klinkegulv, moderne troldtex loft med halogensspots, bruseniche, hvid sanitet og håndklædetørrer. Soveværelse med to dobbelt skabe, klikgulv og gipspladeloft. To værelser med tilsvarende gulve og lofter.
Kælder: Tre gode disponible rum, som pt. anvendes som vaskerum, cykelrum og spisekammer.

Lidt om Gørding - et aktivt landsbysamfund med alt hvad du skal bruge!
Gørding er et velfungerende og aktivt landsbysamfund, der danner det ideelle afsæt for jeres fremtid. I Gørding finder I en bred vifte af tilbud:

*Gørding Skole Fortuna - ca. 350 elever fordelt på 1-2 spor på 0. - 9. årgang.
*Gørding Idræts- & Kulturcenter
*Træningscentret I Gørding
* Eget fjernvarmeværk med grøn energi fra solcellepark
* SPAR Købmand
* Bogbus - hver uge
* Bager og slagter
* SFO samt Fritids- og Ungdomsklub.
* Et varieret og aktivt foreningsliv for både børn og voksne.

Fra Gørding er der kun 7 minutters kørsel fra Bramming, og kun 27 min til Esbjerg. Gørding har også mange daglige togforbindelser mod øst og vest - op til flere afgange i timen.

Læs mere om Gørding her: http://gording.dk 
kontakt
Kongensgade 58A
6700 Esbjerg
 
Telefon:
+45
 75454000
CVR nummer:
35040323
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning