Se det digitale energimærke

Sønderbyvej 6, St. Darum

, 6740 Bramming

1 / 33
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
2.100.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 105.000
Brutto
i
9.557
Netto
i
7.935
Boligareal 165 m²
Grundareal 1.671 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1860
Sagsnummer 170392
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 482
Ejendomsværdiskat 500
Renovation 154
Skorstensfejning 28
Rottebekæmpelse 2
Husforsikring 1.009
Ejerudgifter i alt 2.175

STRÅTÆKT LIEBHAVERI FRA 1810 OG 1860 - I ST. DARUM

Er drømmen at bo på landet, hvor der altid er højt til loftet, så har I muligheden her. Vi sælger charmerende lystejendom med stuehus fra 1860 og stald fra 1810 - beliggende i naturskønne omgivelser tæt på Nationalpark Vadehavet. Autentisk gårdsplads med pigsten, stråtækte bygninger, der naturligvis har hvidkalkede facader. To hele gavle er iøvrigt skiftet. 165 kvm. bolig samt 88 kvm. stald. Heraf er halvdelen af boligkvalitet. Nyere sprossede vinduer med lavenergiglas, stort flot badeværelse, meget stort og moderne bryggers, rummeligt køkken-alrum med hvidt inventar og granitbordplader, offentlig kloak og vand samt moderne el-tavle. Der er udarbejdet fine elinstallations- og tilstandsrapporter, samt energimærke med beregnet varmeforbrug (naturgas) på kr. 13.780. Der skal ikke kloaksepareres.
Udvendig:
Stuehuset er opført i 1860 med pudsede hvidkalkede facader, mens stalden er opført i 1810 på tilsvarende vis. Der er naturligvis stråtag på begge bygninger, som er bygget sammen i en vinkel. Den nuværende ejer har investeret kr. 150.000 på nye sprossede vinduer og flere døre, ligesom alle lysninger samtidig blev efterisoleret. Til ejendommen hører 1.671 kvm. grund anlagt med gårdsplads i pigsten, en lille terrasse, afskærmet af et nyt og pænt hegn, samt en skøn have, hvor man altid kan finde læ og skygge.
Indvendig:
Via flot indgangsdør kommer man ind i stuehusets rummelige entré, der har trægulv og malet loft. Gæstetoilet med klinkegulv, malet loft og hvid sanitet. Værelse på 13 kvm. med trægulv og malet loft. Stort køkken-alrum med trægulv, træloft med synlige bjælker, hvidt inventar med bl.a. stort vitrineskab og granitbordplader. Fra alrummet dobbelt fransk dør til den hyggelige stue, der har trægulv og tæppebelægning, malet træloft med synlige bjælker og brændeovn. Der er mulighed for at udnytte loftet over stuen, idet der her allerede er lagt gedigne gulvplanker. Mellemgang med laminatgulv og træloft. Værelse på 13 kvm. med laminatgulv, malet loft til kip, en hyggelig hems og udgang til haven. Depotrum med betongulv og træloft. Meget stort badeværelse med opvarmet klinkegulv, træloft, naturligt opdelt med forsænket badeafdeling med bruseniché opbygget i glassten, og to-personers spa. I den anden afdeling hvid sanitet og badeværelsesarrangement i hvidt. 10 kvm. værelse med trægulv og træloft med synlige bjælker. 13 kvm. moderne bryggers med opvarmet diagonalt klinkegulv, træloft med synlige bjælker samt masser af skabe og ekstra lang bordplade. Via en branddør kommer man herfra til en mellemgang, inden man kommer ind i stalden.
Stalden:
Denne fremtræder stort set autentisk, så det er op til den kommende ejer at udnytte disse 88 kvm. til f.eks. værksted, garage, gildesal, hobbyrum etc.
St. Darum - byen bag diget: Byen ligger som en perle midt mellem Esbjerg, Bramming og Ribe. Disse byer kan nåes indenfor 10-15 min. kørsel. Darum er en meget aktiv landsby, og tilbyder en bred vifte af foreninger, børnepasning, skole og idrætsfaciliteter. Darum Fritidscenter danner rammen for mange arrangementer, dels private og dels i foreningsregi. Flotte marskgårde præger bybilledet, den gamle kirke fra 1100-tallet og ikke mindst den gamle præstegård fra 1722. Darum Børneby har været et forsøgsprojekt, som omfattede både børnehave, SFO, skole m.fl. Da dette projekt har været en pæn succes, er det nu vedtaget, at projektet bliver permanent. Skolen, der p.t. har 115 elever, fra 0. til 6. klasse, blev i 2012-2013 kåret som kommunens bedste skole!
Klik ind på darum.dk og se og hør mere blandt de 45 links - se bl.a. Darum-filmen.

Velkommen til Darum - velkommen i Nationalpark Vadehavet. 
kontakt
Kongensgade 58A
6700 Esbjerg
 
Telefon:
+45
 75454000
CVR nummer:
35040323
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning