Se det digitale energimærke

Sønderbyvej 6, St. Darum

, 6740 Bramming

1 / 35
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
2.100.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 105.000
Brutto
i
9.450
Netto
i
7.913
Boligareal 165 m²
Grundareal 1.671 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1860
Sagsnummer 170392
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 482
Ejendomsværdiskat 833
Renovation 152
Skorstensfejning 28
Rottebekæmpelse 3
Husforsikring 1.009
Ejerudgifter i alt 2.508

VILD MED VADEHAVET - BLIV NABO TIL NATIONALPARKEN!

Stråtækt landidyl til naturglad familie eller par. Helt igennem skøn liebhaveri i Darum. Bo præcis midtvejs mellem Ribe og Esbjerg. Lige midt i den fantastiske natur. Her er muligheder indenfor en kort rækkevidde, uanset om du fx er til jagt, vandreture, havkajaksejlads, østersture, fisketure eller du er amatørornitolog.
100% charmerende og atmosfærefyldte rammer ude og inde. Sid på den brostensbelagte gårdsplads i læ. Nyd synet af sort sol og hvid sol, når store fugleflokke danser henover himlen på træk. Her har du naturen på allertætteste hold. I kan glæde jer til at få rådyr, ræve og harer til nærmeste naboer.
Lystejendommen består af et stuehus fra 1860 på 165 kvm. og en stald fra 1810 på 88 kvm. Ejendommen er løbende moderniseret, så boligen fremstår indbydende, men også funktionel, og i tråd med tidens krav. Sidstnævnte udmønter sig b.la. i fine elinstallations- og tilstandsrapporter samt energimærke med beregnet varmeforbrug (naturgas) på kr. 13.780,- . Der skal ikke kloaksepareres.
Udvendigt:
Stuehus opført i 1860 med pudsede hvidkalkede facader. Stalden fra 1810 fremstår på tilsvarende vis. Der er stråtag på begge bygninger. Stuehus og stald er bygget sammen i en vinkel som et L. Nuværende ejer har udskiftet sprossede vinduer og et antal døre. Alle lysninger er samtidig efterisoleret. To hele gavle er skiftet. Grunden er på 1.671 kvm. Den er anlagt med idyllisk gårdsplads i pigsten, lille terrasse - afskærmet af et nyt pænt hegn - samt en dejlig have, hvor man altid kan finde læ og skygge.
Indvendigt:
Flot hoveddør byder velkommen; herfra træder man ind i den rummelige entré. Gæstetoilet med klinkegulv og hvid sanitet. Værelse på 13 kvm. med trægulv. Stort lyst køkken-alrum med indbygningsovn, granitbordplader, hvide elementer - herunder stort vitrineskab - trægulv og træloft med synlige bjælker. Fra alrummet er der dobbelt fransk dør til stuen. Her er brændeovn og stuen har trægulv og tæppebelægning, samt malet træloft med synlige bjælker. Loftet over stuen kan udnyttes, idet der allerede er lagt gedigne gulvplanker. Bred mellemgang. Værelse på 13 kvm. med laminatgulv, loft til kip med hyggelig hems. Depotrum med betongulv og træloft. Stort badeværelse der er opdelt med forsænket badeafdeling med bruseniché i glassten og to-personers spa. I den anden afdeling hvid sanitet og badeværelsesarrangement i hvidt. Her er opvarmet klinkegulv. Ren velvære! 10 kvm. værelse med trægulv og træloft med synlige bjælker. 13 kvm. moderne og praktisk bryggers med opvarmet diagonalt klinkegulv, træloft med synlige bjælker samt masser af skabe og ekstra lang bordplade. Via en branddør kommer man herfra til en mellemgang, inden man kommer ind i stalden.
Stalden:
Denne fremtræder stort set autentisk. Den nye ejer har dermed mulighed for at udnytte disse 88 kvm. til f.eks. værksted, garage, gildesal, hobbyrum etc. alt efter ønske og behov.
St. Darum - byen bag diget: Byen ligger som en perle midt mellem Esbjerg, Bramming og Ribe. Disse byer kan nåes indenfor 10-15 min. kørsel. Darum er en meget aktiv landsby, og tilbyder en bred vifte af foreninger, børnepasning, skole og idrætsfaciliteter. Darum Fritidscenter danner rammen for mange arrangementer, dels private og dels i foreningsregi. Flotte marskgårde præger bybilledet, den gamle kirke fra 1100-tallet og ikke mindst den gamle præstegård fra 1722. Darum Børneby har været et forsøgsprojekt, som omfattede både børnehave, SFO, skole m.fl. Da dette projekt har været en pæn succes, er det nu vedtaget, at projektet bliver permanent. Skolen, der p.t. har 115 elever, fra 0. til 6. klasse, blev i 2012-2013 kåret som kommunens bedste skole!
Denne ejendom er en sand perle midt i Nationalpark Vadehavet. Glæd jer til en helt igennem charmerende bolig, der forener æstetik og idyl med nutidens krav om funktionalitet.
Darum:
Klik ind på https://darum.dk/, hvor du kan høre nærmere om Darum - byen bag diget. Darum er en hyggelig landsby med en engageret lokalbefolkning, skøn natur og gode muligheder for et aktivt fritidsliv. Her er kort til skole og børnehave. 
kontakt
Kongensgade 58A
6700 Esbjerg
 
Telefon:
+45
 75454000
CVR nummer:
35040323
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning