Se det digitale energimærke

Toftevej 24, Ho

, 6857 Blåvand

1 / 26
1 / 3
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
1.198.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling 60.000
Brutto
i
5.634
Netto
i
4.698
Boligareal 90 m²
Grundareal 2.000 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1976 /2011
Sagsnummer 140165
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 864
Ejendomsværdiskat 575
Renovation 245
Grundejerforening 33
Skorstensfejning 40
Rottebekæmpelse 3
Husforsikring 174
Ejerudgifter i alt 1.934

FRITIDSHUS MED STORT ANNEKS - MED KUN 3 KM TIL TIRPITZ-MUSEET

Med skøn beliggende midt i den fantastiske natur i Ho, og alligevel tæt på alt, også det spritnye Tirpitz-museum, sælger vi 60 kvm. fritidshus med flot anneks på 30 kvm. i boligkvalitet. Dejlig grund på 2.000 kvm. primært anlagt med stor græsplæne og omgivet af træer. Her får man ofte besøg af alle former for vildt, såsom rådyr, hare, ræven og mange flere. Annekset er opført i 2011, og byder på et flot badeværelse, smart køkkenniché og spændende stue med hems. Alt lyst og rustikt. Både anneks og hovedhus har hver fire sovepladser. Tæt ved Ho er også en Danmarks bedste badestrande, golfbane, feriecenter med restaurant og badeland, og kun 4,5 km. til Blåvand - Vestkystens feriemekka.
Fra fritidshuset er der kun 3 km til det nye Tirpitz-museum, der er et sandt mesterværk af den verdensberømte arkitekt Bjarke Ingels. Dette fantastiske museum er en kæmpe succes. Allerede efter to måneder var målet for antal besøgende i 2017 på 100.000 nået, og man forventer nu i 2017 150.000 gæster. Ingen tvivl om, at dette museum vil sætte ekstra gang i udlejningen af fritidshuse i området. For dette fritidshus var lejeindtægten i 2017 kr. 57.000 + kr. 4.800 for el.
Udvendig:
Det oprindelige hus - "Slap á" - er opført i 1976 i gasbetonblokke, der indvendigt primært er beklædt med fyrrustikbrædder, som sammen med brændeovnen giver den rigtige sommerhusstemning. Taget er belagt med bølgeeternitplader, mens der er termovinduer overalt. Fra stuen er der udgang til en meget stor overdækket terrasse - naturligvis solvendt. Annekset er opført i en trækonstruktion i år 2011, og med tag i moderne Decra-plader (stålplader). Her er ligeledes en overdækket terrasse, som samtidig giver et tørskoet indgangsparti. Begge huse er naturligt adskilt af et flethegn, så begge huse kan benyttes og udlejes uafhængigt af hinanden. Begge huse opvarmes med hver sin varmepumpe, der kan suppleres med elvarme.
Indvendig:
Huset fra 1976 har kombineret entré og bryggers med pænt inventar i træ, bord med vask, samt både vaskemaskine og tørretumbler. Moderne badeværelse med klinkegulv, hvid sanitet og bruseniché. To værelser - det ene med smarte stål-køjesenge, bord og hylder, mens det andet har dobbelt seng med boksmadrasser. Det ene har tillige skab. Køkkenniché med inventar i lys træ og alt i hvidevarer, inklusive opvaskemaskine. Hyggelig opholdsstue med brændeovn og udgang til den store overdækkede terrasse.
Annekset fra 2011 byder på entré, et isoleret disponibelt rum, kombineret stue og køkkenniché med loft til kip, synlige bjælker, indbyggede spots og hems. Lækkert badeværelse med klinkegulv, fliser på alle vægge, bruseniché samt vask- og skabsarrangement i hvidt.
Om Ho:
Er man ikke til de store feriebyer med masser af turister, butikker og restauranter, så er Ho et fantastisk fristed med en helt enestående natur. Mange får oplevelser for livet, når de går rundt på Skallingen, som byder på et rigt dyreliv og er en af Danmarks bedste badestrande. En gang om året - i august - er Ho rigtigt på Danmarkskortet, nemlig når Danmarks sjoveste og største fåremarked finder sted henover en forlænget weekend. Her kan købes alt, og her festes igennem.

Bortset fra dette arrangement er Ho slet ikke er så turistet som f.eks. Blåvand. Men her er alligevel både et feriecenter og en historisk kro - Ho Kro - hvor man kan få stillet sulten. Både golfbane, bowlingcenter og badeland er tilbud indenfor gåafstand, eller man kan tage cyklen til Blåvand. Man vil i Ho ofte opleve, at man vågner op til udsigten af flere rådyr, som nyder den mageløse fred og ro, som Ho netop er kendt for. 
kontakt
Kongensgade 58A
6700 Esbjerg
 
Telefon:
+45
 75454000
CVR nummer:
35040323
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning